K850i
Re: Sony Ericsson K850i
az mislq 4e ako si go kupq sega po natat1k ne moga li da si 1pdeitna softa ot PC-to
Можеш, но сега е просто много скъп за това което предлага.
В момента просто не си струва парите според мен.
В момента просто не си струва парите според мен.
poneje ne sym zapoznat s update na softuerite 6te moje li da mi kajete kak moga da si update-a softa primerno na k850 4uval sam 4e stava s nqkakva program ama nz to4no kak sajalqv 4e mnenieto mi ne e to4no za tazi tema.!
На точното място си ;)))
Моя го ъпдейтнахме през GPRS\3G от опцията авто ъпдейт в менюто, но би трябвало да има и през компютъра-виж на страницата на Сони ериксон дали има програмката за ъпдейт
http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=bg&lc=bg
Моя го ъпдейтнахме през GPRS\3G от опцията авто ъпдейт в менюто, но би трябвало да има и през компютъра-виж на страницата на Сони ериксон дали има програмката за ъпдейт
http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=bg&lc=bg
Изтегли си: http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.9.14-1.exe
Следвай инструкциите ( предишната версия беше с объркан превод на българския ) , а тази по-новата за всеки случай я направи на английски.
Следвай инструкциите ( предишната версия беше с объркан превод на българския ) , а тази по-новата за всеки случай я направи на английски.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
blagodarq za pomo6ta
oba4e tozi telefon ima opcia kogato slusha6 muzika ili klip4e kato go oburne6 na lqvo se obru6ta i kartinata mene li4no mn me kefi i sum dovolen ot kamerata i ot bateriata po polovin 4as na den govorene i durji 5 dena
a ima li vuzmojnost da stane nqkoi fal pri update-a na tela
Винаги има възможност да спре тока например и ако нямаш Ю пи ес...
Но почти всички производители признават гаранцията в случай на фал с официален ъпдейт.
Но почти всички производители признават гаранцията в случай на фал с официален ъпдейт.
@niki-ned
Да , има такава възможност , ако :
*спре тока по време на ъпдейта
*РС-то ти забие нещо
*дърпаш кабела и прекъсваш ъпдейта
Но нали имаш гаранция , така , че дори нещо да се случи ще имаш шанс да го оправят напълно безплатно.
Да , има такава възможност , ако :
*спре тока по време на ъпдейта
*РС-то ти забие нещо
*дърпаш кабела и прекъсваш ъпдейта
Но нали имаш гаранция , така , че дори нещо да се случи ще имаш шанс да го оправят напълно безплатно.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм