W580i
Re: Sony Ericsson W580i
Бракувани партиди Sony Ericsson W580i Sony
Ericsson за известно време прекратяват доставките на телефона W580i за много страни, съобщава mobiletoday.co.uk. Решението на фирмата е взето след констатацията, че клавиатурите на много от телефоните от този модел лесно се чупят. От голямата британска верига за телефони Carphone Warehouse съобщават, че бутоните на клавиатурите на W580i често просто се счупват през средата и до момента има голям брой върнати телефони от този модел.
"Процентът на бракуваните телефони в първата партида е между 5 и 10 процента. Научихме относително бързо за проблема и той вече е решен", коментираха представители на Sony Ericsson.
За момента счупването на клавиатурата на Sony Ericsson W580i се признава от производителите за гаранционен ремонт и в случай, не подобно нещо се случи и на вас (опазил бог!), клавиатурата подлежи на безплатна замяна в сервизните центрове на фирмата.
#Мислех да го купувам но за сега се отказвам.#
Ericsson за известно време прекратяват доставките на телефона W580i за много страни, съобщава mobiletoday.co.uk. Решението на фирмата е взето след констатацията, че клавиатурите на много от телефоните от този модел лесно се чупят. От голямата британска верига за телефони Carphone Warehouse съобщават, че бутоните на клавиатурите на W580i често просто се счупват през средата и до момента има голям брой върнати телефони от този модел.
"Процентът на бракуваните телефони в първата партида е между 5 и 10 процента. Научихме относително бързо за проблема и той вече е решен", коментираха представители на Sony Ericsson.
За момента счупването на клавиатурата на Sony Ericsson W580i се признава от производителите за гаранционен ремонт и в случай, не подобно нещо се случи и на вас (опазил бог!), клавиатурата подлежи на безплатна замяна в сервизните центрове на фирмата.
#Мислех да го купувам но за сега се отказвам.#
Ми земи си нокиа,ама внимавай да не се запалиш когато гръмне :D
Carphone Warehouse e nai-eftinata veriga za GSMi v UK! Znam ot li4no prou4vane. Kupete si telefon ot tqh ili ot Ukrainci, jivee6ti v UK! Nea problem.
Shake control
Nqkoi znae li kak se startira funkciqta Shake control?
4estno da vi kaja nezavisimo ot cveta si mislq 4e telefona ne bi ocelql v majki race...prekaleno krehak mi se stori tozi koito za 6tastie bqh kupil za sestra mi,no ina4e kato funkcii ni6to razli4no ot w850... kato + moga da spomena samo ka4estvoto na zvuka....
-
- Регистриран: 03 яну 2008, 18:36
mnogo qko telefon4e samo se 4udq koi cvqt 4eren bql ili siv :? mnogo mi e 4udno pomognete mi s va6eto mnenie
Vqrno li e 4e sled izvestno vreme kop4etata se pukat i sazdavat problemi. Molq otgovorete mi za6toto smqtam da si go kupq. Ako sazdava drugi problemi pi6ete.
Първите партиди имаха много проблеми с цифрите, но те бяха изтеглени от вносителите. Ако някой магазин, го е внесъл незаконно и не е изтеглен, вече може и да попаднеш на калпава бройка.
Vqrno li e 4e telefona e damski????
Всичко е лично предпочитание. Тука в форума и в някой други някой си мериха мъжествеността с телефоните си....
Други пък не им пука, виждал съм мъже с Nokia 6111, който мисля, че е женски.
Този според мен W580 е унисекс, но като ти харесва има ли значение какъв е?
Други пък не им пука, виждал съм мъже с Nokia 6111, който мисля, че е женски.
Този според мен W580 е унисекс, но като ти харесва има ли значение какъв е?