K850i
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Sony Ericsson K850i
POredniq bag na sony erikson...
-
- Регистриран: 23 сеп 2006, 00:36
направо сам отчаян от тоя телефон както и от сички телефони на СЕ пална трагедия ми поне малко от млако да се постараят тцтцтцтцт
Magaretooo,za6to si ot4aqn badi po konkreten,4e az mislq da si vzimam toq tel i iskam da sabera vazmojno nai-mnogo opit i info za nego ot vas potrebitelite.6te 4akam otgovora ti s netarpenie
-
- Регистриран: 17 яну 2008, 22:23
Iskash li da pravim barter sas LG KG800 toi e na 6 meseca perfekten e ako trqbva shte dam nqkvi pari otgore pishi.
-
- Регистриран: 17 яну 2008, 22:23
ei izvinqvai ne vidqh 4e ti kopyvash sorry
-
- Регистриран: 18 фев 2006, 00:55
абре пи4ове...според вас ако треа да избирате м/у нокиа n73me и SE k850i на кое 6те се спрете...смисъл и 2та гсма си имат предимства...кат се гледа цените е ясен избора,но все пак...4акам мнения
Имал съм ги и двата- на този етап N73.
Ако се чудиш защо- виж ми мненията за К850 по-долу.
Ако се чудиш защо- виж ми мненията за К850 по-долу.
-
- Регистриран: 18 фев 2006, 00:55
10x pi4....razglejdah vs komentari,no vse pak...mersi mnoo i jivo zdravo
пичове и пи*** нззз кво да ви кажа за тоя телефон нема такъв само дето......да му се невиди и на тъпия ми мои късмет........;( бащта ми ми донесе тоя тел и кво стана на втория сен аиде........ на ремонт и то некъде...а в официалния магазин на sony ericsson в бгг..... кво да кажа и какъв е проблема ми свткавицата се разминава със снимката.........от което просто мн ме хвана яд за толкоз пари и какво накрая...........но въпреки това този телефон е мн хубав!!!
Няма Спор .. Телефона е велик :) ... мене много ме кфи .. и като функции и като дизаин ... випреки че ми се прееба :D .... сега неам време да го откарам на ремонт .... бъгна се нещо ... немога да влизам в игри и програми ... също така немога и да ги инсталирам :} ама тфа си е нещо по софта ... също е мн гадно че лесно се цапа .. ама и тфа не е проблем :}