K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Пробвай с зарядното дали ще се пусне, ако не стане да отива в сервиз.
Не, но има начин да се оправи и в домашни условия, четох в 1 англ. форум за потребители със същия проблем. Някакъв пич си дава мсн-а и обяснява как се оправя и сега чакам него или търся др. варянт. Сервиза за сега не е оферта, защото телефона вече е даван 1 път за преинсталация 90 лева и сега още толкова не са рентабилни :)
Не е за преинсталиране на софтуера , а само трябва да Reset-ат EROM-а.
Трябва ти сервизен кабел за тази цел , но къде и на каква цена ще го намериш не знам.
В момента има достатъчно програми , с които можеш да си преинсталираш софтуера сам , както и да си отключиш с пач. Ако нямаш БГ меню можеш сам да го "поставиш".
Трябва ти сервизен кабел за тази цел , но къде и на каква цена ще го намериш не знам.
В момента има достатъчно програми , с които можеш да си преинсталираш софтуера сам , както и да си отключиш с пач. Ако нямаш БГ меню можеш сам да го "поставиш".
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Относно 1 игра за к800
Пичове, имам едно малко тъпо питане може би или може би не му е тук мястото, не знам, но го отправям тук, защото отговорите идват почти мигновено. Та: :) някой има ли представа има ли белот за гсм-и и по конкретно, който да върви и на к800?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Re: Относно 1 игра за к800
Не няма, май, досега съм тествал поне 300-400 игри и програми и не съм попаднал на белот. Въпреки всичко можеш да се поровиш малко може пък да извадиш късмет.
Re: Относно 1 игра за к800
и аз не съм срещал,въпреки,че доста съм се ровил!но пък има покерчета ;)
Zdravejte, mnogo mi haresvat va6ite iz4erpatelni otgovori - mozje li da zadam edin sme6en vupros i predvaritelno blagodarq za otgovora - kogato iskam da instaliram prilozjenie na telefona kakva e shemata - naprimer tova, koeto poso4vate vie - DocView - imam tozi link, zapisvam fajla na kompa i posle kakvo pravq
@mandisan слагаш USB кабела , избираш Файлов трансфер , отваряш My Computer вътре ще видиш: Phone и Phone card.
Първото е телефонната памет , а другото е картата с памет. Отваряш ( за предпочитане ) картата , вътре ще видиш папка Other и с Copy/Paste прехвърляш файла.
После махаш USB кабела , отваряш Меню > Файлов диспечер > папка Други и пред приложението/играта имаш опция Инстал. (Install.) Като се инсталира телефона ще те "пита" дали да е в Игри или в Приложения - което си избереш няма значение , винаги можеш да прехвърлиш в другата папка по всяко време.
Някои игри/приложения като се теглят от data-та или някоя друга страница през Internet Explorer файла се запаметява като архив ( *.zip или *.rar), а в случая той си е *.jar като си го теглил.
Понеже телефона разпознава само JAR трябва да го преименуваш с типа на файла:
http://senter.data.bg/%cf%f0%e8%eb%ee%e6%e5%ed%e8%ff/Doc_Viewer.jar
Отваряш My documents > Tools > Folder Options... > View > махаш отметката пред Hide extensions for known file types и натискаш ОК .
После маркираш изтегления файл и натискаш F2 , за да го преименуваш и ще пише :
Doc_Viewer.zip изтриваш zip и пишеш jar , трябва да стане Doc_Viewer.jar и чак тогава го пращаш на телефона в папка Други (Other)
Първото е телефонната памет , а другото е картата с памет. Отваряш ( за предпочитане ) картата , вътре ще видиш папка Other и с Copy/Paste прехвърляш файла.
После махаш USB кабела , отваряш Меню > Файлов диспечер > папка Други и пред приложението/играта имаш опция Инстал. (Install.) Като се инсталира телефона ще те "пита" дали да е в Игри или в Приложения - което си избереш няма значение , винаги можеш да прехвърлиш в другата папка по всяко време.
Някои игри/приложения като се теглят от data-та или някоя друга страница през Internet Explorer файла се запаметява като архив ( *.zip или *.rar), а в случая той си е *.jar като си го теглил.
Понеже телефона разпознава само JAR трябва да го преименуваш с типа на файла:
http://senter.data.bg/%cf%f0%e8%eb%ee%e6%e5%ed%e8%ff/Doc_Viewer.jar
Отваряш My documents > Tools > Folder Options... > View > махаш отметката пред Hide extensions for known file types и натискаш ОК .
После маркираш изтегления файл и натискаш F2 , за да го преименуваш и ще пише :
Doc_Viewer.zip изтриваш zip и пишеш jar , трябва да стане Doc_Viewer.jar и чак тогава го пращаш на телефона в папка Други (Other)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
мерси много - довечера ще го пробвам; ако не стане или се омотая нещо - пак ще се обадя - със здраве
pi4ove kakvo 6te kazete SEk800i ili nokia 6120
daite nqkakav savet 4e ne6to ne moga da se re6a!!
daite nqkakav savet 4e ne6to ne moga da se re6a!!