Искам да попитам дали някой си е взел такъв телефон и по точно какви са му впечатленията и съответно разочарованията!!! Много моля за точен отговор :) мерси от сега
иначе за мене телефона би трябвало да е добър спрямо функциите и дизайна :)
PriVileg ZN-61
Re: PriVileg ZN-61
здрасти, аз си купих такъв преди месец. Като телефон е много добре работи отлично с двете сим карти. дори един приятел не вярваше та дори ми звъня с двата си телефона едновременно за да пробва но моя се справи перфектно. като корпс е също много добре по голямата част е метал. Като камера е гола вода и друг минус е че трябва да вкарваш всичките си номера с +359... ако изкаш да знаеш кои ти звъни но така е с всички с две сим карти. Има Blutuut , екрана е перфецтен, батерията държи около 4 дена с нормално разговори. ако имаш други вапроси питай.
Re: PriVileg ZN-61
Искам да попитам имате ли софтуерни проблеми с модела?За другите чета,че правели проблем и доста хора са ги върнали.Особено проблем се явява при прехвърляне на mp3 през bluetooth!Телефона забивал и няма пускане после.Това говоря за други модели на Privileg,но предполагам че софтуерно са почти еднакви с ZN-61 и затоваа се притеснявам.Иначе мисля да го купя,но....нямам вяра много на марката,а и след това,което четох.......