W610i
Re: Sony Ericsson W610i
Az mislq da si w610 i mnogo se kolebaq mejdo nego i k550 nqkoi moje li da mi kaje koe e po dobro i koe sviri po kachestveno ?
tozi tel e mn dobar!! az go imam ve4e ot 1 mesec i me kefi mn kupete si go i 6te vidite ;)
привет, притежавам от 15 ина месеца 1 W810 и други два от лятото. Работата ми е такава, че без телефона не мога да работя.
не мога да кажа лоша дума за модела 1 път не са кихнали или намръщили.
от седмица грубо съм сменил 2 от телефоните за W610 и S500.
мислех, че правя бартер кон за кокошка ама май не е така, W610 няма сериозна разлика от W810, но работи доста по - бързо като се разровиш по менютата. батерията - оставам с впечатление, че на 610 батерията държи повече. бутоните за момента не са ме издразнили, ама вече го изпуснах и 1 бутон леко се одра.
не мога да кажа лоша дума за модела 1 път не са кихнали или намръщили.
от седмица грубо съм сменил 2 от телефоните за W610 и S500.
мислех, че правя бартер кон за кокошка ама май не е така, W610 няма сериозна разлика от W810, но работи доста по - бързо като се разровиш по менютата. батерията - оставам с впечатление, че на 610 батерията държи повече. бутоните за момента не са ме издразнили, ама вече го изпуснах и 1 бутон леко се одра.
Imam vapros.Sinat mi ima rojden den i e na 12godini.Iskam da mu kupia telefon no se kolebaia mejdu w610i i Samsung j200.Koi e po-dobar spored vas?
@ >>> iliev74, разбира се, че w610i е по-добрият избор. Ако решиш да се спреш на него, виж дали го има още на промоция в "Германос" - онзи ден си взех един от тях за 279 лв. (Варна). С карта на който си избереш оператор, т.е. да речем с Globul Smart, 12 месеца по 5 лв излиза 339 лв., дори да захвърлиш картата - по евтино, отколкото се предлага в онлайн магазините, а и имаш безплатни минути.
Може ли да ми кажете какво включва в комплекта??? :)
-
- Регистриран: 24 май 2007, 20:46
Не мога да се справя с USB-то ,обяснете като на индианец !
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Включваш кабела в компютъра и в телефона. На телефона се появява запитване, в кой модус искаш да се свържеш. Избираш "обмен на данни" или "data connection". Компютърът показва, че е намерил нова USB памет. Сега можеш директно да сложиш желаните песни в папка "Music" на картата.
Imam toz telefon okolo mesec i moga da kaja 4e si zaslujava vseki edin lev daden zanego.
Kamerata e strahotna,a avtofokusa varshi 4udesna rabota.
Za zvuka nqma smisal da govorq-sas slushalkite ot komplekta vadi strahoten zvuk.
V komplekta si imashe i karta pamet.
Ako vi trqbva telefon za snimki i muzika tova e vashiq telefon :)
Kamerata e strahotna,a avtofokusa varshi 4udesna rabota.
Za zvuka nqma smisal da govorq-sas slushalkite ot komplekta vadi strahoten zvuk.
V komplekta si imashe i karta pamet.
Ako vi trqbva telefon za snimki i muzika tova e vashiq telefon :)
snimkite sa dobri prez denq,no prez noshtta .... zvukat nemoje da se meri sas tozi na nokiite XpressMusic , a butonite sa super I TELEFONA IMA IRDA (gore do kopcheto za izkluchvane )