W980i

number_320
Регистриран: 07 фев 2008, 15:32

Re: Sony Ericsson W980i

Мнение от number_320 » 04 мар 2008, 11:25

Възможно е: EF71 така и не излезе в западна европа, поради което не го познавам добре.

osama11
Регистриран: 18 май 2007, 15:01

Мнение от osama11 » 04 мар 2008, 14:21

Добри аргументи. Пак казвам функцията си е функция, все за някого ще е полезна.

Обаче ако взема да се задълбочавам в мислене по темата ми излизат някой не толкова логични изводи, като:

1. Аз ще съм музикален маниак и ще си купя телефон с трансмитер за да си прехвърлям музика на старата система, а няма да си купя нова система. Все пак говорим за система която няма нито CD нито mp3 !!!!

2. Даваш пример с баща си и пак със стара техника, този път в колата, която евентуално би се възродила от възможноста която предлага телефона. Обаче колко процента от хората които са на възрастта на баща ти ще си купят телефон с трансмитер и ще си го ползват по описания начин, лично на мен това ми се струва играчка, тоест детска му работа. :)

3. Car Audio w/ USB може да се вземе и до 150лв. (Panasonic), една флашка е 50 лв. (2-4GB).

Не ме разбирайте погрешно, кефя се :) на трансмитера, обаче съм свикнал да си правя сметка и да търся оптималното решение, за мен разбира се, друг да мисли за него кое е то. Пък и не казвам, че съм безгрешен, може би в бъдеще ще си променя мнението за трансмитера. :)

Инак добре че го има трансмитера, като функция, човек като има избор е хем добре, хем не, ама сякаш е по-добре. :))))))))

edgewalker
Регистриран: 25 дек 2007, 20:05

Мнение от edgewalker » 04 мар 2008, 17:05

Сетих се и за още един, koйто има трансмитер и то съвсем пресен модел, предлагащ и какво ли не още по принцип - Nokia N78.

edgewalker

Мнение от edgewalker » 04 мар 2008, 17:19

Разбирам и уважавам мнението което изказваш. Може би не си разбрал едно от основните неща които имах предвид, а именно, че ако така или иначе си решил да си взимаш нов телфон и особено ако е основно за слушане на музика, то един FM трансмитер може да бъде само един голям плюс и доста голямо разширение на музикалните възможности и приложение на телефона. А ако си маниак на тема саунд, ясно че няма да разчиташ на телефона си за тази цел.
Баща ми никога не би си взел подобен телефон, тъй като използва друга функция освен провеждане на разговори, но дадох за пример неговото старо радио, а освен това примерите ми се отнасяха за FM трансмитера като функция и устройство като цяло и за W980i в частност. Просто смятам че това е една полезна функция наред с многобройните нови възмойности на телефоните, много от които остават неизползвани.

demoncho_
Регистриран: 11 мар 2006, 12:37

Мнение от demoncho_ » 08 мар 2008, 09:55

НЕка за момент предположим една друга ситуация:

Купил съм си чисто нова Toyota Corolla, която има не лоша музика, но няма възможност да чете през USB, а само от CD/CD-RW. Нали се сещаш че ще ми е малко трудно и скъпичко да си сменя оригиналното car-audio с такова, което ще има вход за USB? Имайки предвид и факта, че често пътувам с приятели извънградско (доста често СФ-ВН-СФ), никък не е приятно да връткаш различни дискове за да търсиш една песничка, която ти се е дослушала точно в този момент.

Напоследък телефоните от среден клас на SE наистина приятно ме изненадват. Кога ли ще започнат така да се справят и с високия си клас телефони....

osama11
Регистриран: 18 май 2007, 15:01

Мнение от osama11 » 08 мар 2008, 11:01

Определено ако си купувам музикален телефон ще гледам да има FM трансмитер.

@demoncho_ примера е добър и наистина си струва тази функция, обаче лично за мен са неоправдани тия няколко стотин лева за телефон при наличието на CD, в което могат да се вкарат няколко десетки mp3-ки, при цена на 1 blank CD средно около 1лев, но пак казвам това е лично мое мнение. :)

Остава да изчакаме някой, който си е купил този телефон, да сподели какво е качеството на музиката когато телефона "прехвърля". :)

edgewalker

Мнение от edgewalker » 08 мар 2008, 14:59

W980i е от най-високия клас музилакни телефони(W серия) поне според класификацията на СЕ.

magla
Регистриран: 29 мар 2008, 10:09

Мнение от magla » 22 апр 2008, 23:34

Каква, приблизително, е цената на този апарат? Някой знае ли?

jaleika
Регистриран: 01 окт 2007, 00:12

Мнение от jaleika » 31 май 2008, 15:21

стиа с тоя трансмитер бе хора.кат някви зомбита сте.аре кажете нещо повечко за тела.(някои които разбира де) кажете нещо за камерата музиката.четох че има най-добрата музика за момента от всички телефони.кога ще излиза в бг?знам че е доста скъп,ама все пак ако наистина свири така добре както го изкарват....супер :) аиде осъзнаите се и кажете нещо различно от тоя скапан трансмитер (или както и да е) даже не прочетох как е точно (puke)

jeij
Регистриран: 14 юни 2008, 17:24

Мнение от jeij » 14 юни 2008, 17:25

Nqkoi znae li kolko struva ??

Отговори