W580i
Re: Sony Ericsson W580i
Здравейте! Имам Sony Ericsson W580i от ноември 2007, много търсих преди да взема този модел, прочетох за проблема с клавиатурите, но имах възможност да си взема телефончето на много добра цена и след 5 месеца ми се счупи копчето на 4-ката:( Взет е от Германос, но мисля че не е толкова до дефект, а просто това се случва защото с този телефон се играе, и най-често използваните копчета се сцепват по средата, ако се натискат най-открая. Съвет от мен е да ги натискате по средата копчетата,аз затова избягвам да го давам на други хора да го пипат, защото ето какво стана с моето копченце:(Поне работи копчето, не се е прецакало напълно, аз почти не отварям клавиатурата, за слайдера не се притеснявам, стабилен е, само с копчетата внимавайте. Други забележки към телефона нямам, на мен много ми харесва, той си ми е като другар, защото има много екстри и не ме кара да скучая:)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ами да... това е една от причините да изключвам (с неохота) от полезрението си SE когато търся нов апарат. Вечно проблеми с джойстика или клавиатурата.
Иначе моделът е доста симпатичен и като дизайн и като функции. Пък и цената му бързо пада.
Иначе моделът е доста симпатичен и като дизайн и като функции. Пък и цената му бързо пада.
Една моя приятелка има такъв.Разгледах го,почовърках го малко има глезотии не е лош но честно казано моя дребен Nokia 5310 XpressMusic mono black си ме кефи повече пък и по принцип никога не съм бил особен фен на Ericsson и SE след това.Винаги съм бил потребител на Мotorola и Nokia.И честно казано дадох 340 лв. за моя 5310 който включваше освен аудио слушалките с много добро качество на възпроизвеждане,карта памет 1GB.
А най якото е че аудио жака е 3,5 милиметров което значи че и слушалките на дъртия си walkman да ръгна пак ше свири с пълна пара.Не съжалявам за избора си пък и плюс това слаидерите никога не са ми вдъхвали особено доверие...
А най якото е че аудио жака е 3,5 милиметров което значи че и слушалките на дъртия си walkman да ръгна пак ше свири с пълна пара.Не съжалявам за избора си пък и плюс това слаидерите никога не са ми вдъхвали особено доверие...
Как се разкодира /unlock w580 ?
@gydi може с Unlock patch, само го свържи с XS++: http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Install_SEMC_flash_driver.html и ми копирай log файла ( с иконка на Notepad документ е ) да видя какво пише на EROM CID ( ако е 52 - ще можеш безплатно да си го разкодираш, ако е 53 - само в сервиз ).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
tenks. отивам да си купя кабел.
голяма борба. в крайна сметка пише port open ok -отдолу . единственото смислено в лога е
Baseband ID: 9900
23:35:05| Protocol Version: 3.1
с една друга версия 1.6 дава:
23:58:11| Hardware Platform: db2020
23:58:11| Protocol Version: 3.1
Когато се отвори порта нещо друго в програмата прави ли се ?
23:35:05| Protocol Version: 3.1
с една друга версия 1.6 дава:
23:58:11| Hardware Platform: db2020
23:58:11| Protocol Version: 3.1
Когато се отвори порта нещо друго в програмата прави ли се ?
super,super,super sigurno do kraq na fevruari 2009 6te si go vzema :D:D:D