W200i
Re: Sony Ericsson W200i
Трябваше да има блутуут и да няма камера (която си е зле). Дисплея е UBC, изображението е "зърнисто", не е много качествен образа, но пък за сметка на това без проблеми чете видеофайловете и филмчетата се виждат сравнително добре (резолюция 176/144 със звук във формат .ACC). С музикалните си възможности буквално кърти мивки - саунда е страхотен, има "мега бас" функция (въпреки че ръчно най-добре се правят настройките на еквилайзера), а пък слушалките....мисля че това са най-добрите слушалки за уолкмен серията (HPM-64, сравнявам ги с HPM-70, които вървяха в комплекта с другия ми уолкмен W300), звука през тях е невероятно добър! Никакви забележки към радиото. В момента съм сложил на моя 1 гигабайт карта и работата с нея е песен - никакви ядове в това отношение. Батерията е на ниво - телефона издържа почти 24 часа непрекъснато слушане на музика (принципно батериите на СЕ са добре, хората не се оплакват от тях). Според мен е идеаленият телефон-плейър.
Sestra mi si kupi takyw telefon dnes za 199lv.Idealen e za tezi koito tyrsqt gsm i mp3 player w edno.Nedostatyk e towa che nqma Bluetooth ama ne e tolkowa nalojimo.Slushalkite sa super.Mnogo po-dobri sa ot tezi na SE k750i.
Ne sym fen na SE no za tezi pari e dosta funkcionalen i prewyzhojda ostanalite modeli s slota za memori karta.Kamerata e idealna za snimki v telefonniq ukazatel.
Ne sym fen na SE no za tezi pari e dosta funkcionalen i prewyzhojda ostanalite modeli s slota za memori karta.Kamerata e idealna za snimki v telefonniq ukazatel.
-
- Регистриран: 22 фев 2008, 16:35
Този телефон е супер имам го от три дни и вече имам страхотни мнение за него.
камерата прави страхотни снимка има страхотни картинки и да си качиш от Интернет излизат много хубаво.
Музиката е супеееееееееер!!!
Страхотен телефон. :)
камерата прави страхотни снимка има страхотни картинки и да си качиш от Интернет излизат много хубаво.
Музиката е супеееееееееер!!!
Страхотен телефон. :)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Otnosno kamerata, zavisi kakuv si imala ..
ale davam ti 90lv dava6 li go
Много съм очуден от цената дадена от Monile Shop та исках да питам дали става вапрос за нов телефен или много запазен 2nd hand защото се пак има 24 месеца гаранция
zdr az sum tiha.moje li da ti kaja ne6o: 1 toaa telefon ima blytyt ako iska6 flezmi tyk http://www.2be.bg/mobile.php?open=235&class=10
Имам този телефон от 2 г. До сега не ми е правил никакви проблеми, Но и аз нямам големи изисквания. Само дето не работят бързите клавиши и не ми се занимаваше със сервизи, защото и по нормалния начин се влиза бързо. Менюто е много удобно. Радоио - добре. Музиката също. Но ако ,някой иска качествени снимки - не. На мен не ми трябват. Познавам много хора, които имат Nokia, Samsung и за 2 г. по 2 пъти ги даваха на ремонт. Имам и стар Ericsson от 7 г. и досега не е правил проблеми
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Sony Ericsson W200i
Когато го поръчам цял комплект в кутия ли е ?