K850i

ANGERF1S7
Регистриран: 18 юли 2006, 20:17

Re: Sony Ericsson K850i

Мнение от ANGERF1S7 » 13 юни 2008, 18:30

мм да и моя .... те и самите сензори светят леко :D ... ...А ве само моя ли се бъгна с игрите и програмите ;( .... то може и аз да съм го бъгнал . ама така и не разбрах как стана :Х

nkolev71
Регистриран: 13 юни 2008, 14:32

Мнение от nkolev71 » 17 юни 2008, 10:23

И още нещо изникна. Като правя известно време снимки с камерата, а след това я изключа, тогава внезапно дисплея на телефона излиза от стенд бай режим и става НЕактивен. След около 1 -2 минути сам се активира и се връща в стенд бай режим. Това се случи няколко пъти след работа с камерата. На какво се дължи- Дефект в софтуера ли е или нещо друго ?

nkolev71

Мнение от nkolev71 » 17 юни 2008, 10:37

Сигурен ли си ? Щото при моя телефон светлинката идва от вътрешното осветление на дисплея и се дължи на недостатъчно добро уплътнение в долната част на екрана на границата с корпуса, където е разположена клавиатурата. Възможно е дори този пробив на светлина да дава отражение и върху качеството на снимките. Затова се чудя какво да правя - да го връщам ли заради дефект в дизайна , как мислиш ?

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 17 юни 2008, 15:50

Аз не съм имал проблеми нито с камерата нито с употребата на сензорните бутони. Малко трябва да се свиква с бутоните в началото, ама после всичко е ок.

nkolev71

Мнение от nkolev71 » 17 юни 2008, 15:54

Еми тогава излиза, че моя телефон е дефектен. Аз затва и търся мнения и съвети какво да предприема.

voxyr
Регистриран: 26 яну 2008, 01:47

Re: pls help

Мнение от voxyr » 14 сеп 2008, 14:32

Ако някой може да ми каже дали си е поръчвал телефон от интернет или по скоро от сложените оферти които варират от 480-600 дали е доволен от качество дали е имало някакви проблеми и как точно става процедурата защото виждам че си го поръчваш носят ти го плащаш го и има 2години гаранция която предразполага да поръчаш повече и цената която много по ниска като цена само за апарат. Дали има карта с памет и колко струва да си вземеш защото си мисля че няма да има.

mmmmmmnb
Регистриран: 08 яну 2007, 13:43

Мнение от mmmmmmnb » 15 сеп 2008, 10:47

Значи телефона вече го имам 1 месец с последната версия на софтуера и нямам никакви проблеми.Та К800 бил снимал по добре.Ти добре ли си бе пич.С брат ми направихме тест и той само ми го хвали този к800 и не признава друг особено за снимки но единствения коментар след като снимахме беше-няма какво да говорим.Още по смешно ми стана като ги качихме снимките на компютара,там пък к800 направо се изложи така че нека да сам се прецакал а пък ти и другите там си се кефете на к800

voxyr

Мнение от voxyr » 15 сеп 2008, 14:14

Ако някой може да ми каже дали си е поръчвал телефон от интернет или по скоро от сложените оферти които варират от 480-600 дали е доволен от качество дали е имало някакви проблеми и как точно става процедурата защото виждам че си го поръчваш носят ти го плащаш го и има 2години гаранция която предразполага да поръчаш повече и цената която много по ниска като цена само за апарат. Дали има карта с памет и колко струва да си вземеш защото си мисля че няма да има е от 480 лева. Сори за грешката че не поставих свое мнение а направих отгивор

ChikoGrafa
Регистриран: 26 окт 2007, 01:41

Мнение от ChikoGrafa » 22 сеп 2008, 00:59

Здравейте, да аз си поръчвам телефоните по интернет, както от вън така и от български фирми, като съм изключително доволен от това което съм получил като продукти,нямам никакви забележки и никакви проблеми,телефоните които съм поръчвал са 7 на брой и всичките са функциониращи.Веднъж се наложи само смяна на софтуер и беше изпълнена перфектно от доставчика.Що се касае до този телефон СЕ к850и, искам да кажа че е невероятно добър сега го оборудвах и с Shake themes и такива картинки,инсталирах му и приложения и игрички, с една дума няма да съжалявате.

voxyr

Мнение от voxyr » 27 сеп 2008, 16:55

Ако може да ми кажеш за софтуера нещо защото имам от скоро SE к850i, за това SE незнам нищо за какво е и какво е и софтуера ми е такъв че не се раличава много от този който имах на предния си хубав телефон V600i на водафон от който бях исключително доволен от където и да го погледнеш само дето нямаше слот за карта с памет иначе бях страшно доволен от него дакато не го загубих след около 2години употреба. Та софтуера който имам в момента на телефона си сега не се различава кой знае колко много да не казвам че е дето се вика същия като тоя който имах преди на V600i. Ta ако може да ми кажеш нещо за софтуера и за това SE какво означава ще ти бъда благодарен. И ако има софтуер нов как мога да си го сложа на телефона и струва ли много да ти го сложат или може сам да си го сложиш. Пиша за втори път защото предния ми запис не излезе и няма да проверявам за грешки.

Отговори