K850i
Re: Sony Ericsson K850i
От доста време спрях да влизам в този форум, но ще ти отговоря макар и с известно закъснение. Да, добре съм.
Първо- виж откога са ми мненията за този телефон. От 2007-ма, т.е. бях с един от първите такива телефони. Това, че го имаш от месец и е с най-новия софт(дори и не знам какъв е, защото го разкарах отдавна) е похвално за SE- значи са се сетили да направят ъпдейт на софта.
Второ- не съм казал К800 е по-добър, а "на този етап К800 е по-добър".
Трето- мисля, че имам доста по-богата гама за сравнение, за да ми казваш да се кефя на К800.
Четете преди да пишете.
Първо- виж откога са ми мненията за този телефон. От 2007-ма, т.е. бях с един от първите такива телефони. Това, че го имаш от месец и е с най-новия софт(дори и не знам какъв е, защото го разкарах отдавна) е похвално за SE- значи са се сетили да направят ъпдейт на софта.
Второ- не съм казал К800 е по-добър, а "на този етап К800 е по-добър".
Трето- мисля, че имам доста по-богата гама за сравнение, за да ми казваш да се кефя на К800.
Четете преди да пишете.
Re: Да каже който разбира!!!!
моята версия на софтуера е 1200-4404 R1EA031080206 и е на българки но си взех телефона преди около 1,5месеца някъде. Вашите мнения са доста по стари. Там където виждам версията на софтуера има опция и за обновяване но неразбирам много. Като цяло софтуера ми се струва доста стар, а може просто да си е такъв и нов да е.
Re: Да каже който разбира!!!!
През РС-то
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k850i?cc=bg&lc=bg
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k850i?cc=bg&lc=bg
Re: : Sony Ericsson K850i
здравеите на всички и мен ме кефи много този телефон от както го зърнах...обаче имам проблем с светкавицата нещо се прецака свети когато си поиска пресвятка в самата си лампичка сасем лекичко пончкога си пресвятка,прецака се преди месец след като го купи и лошото е че се развали след като заминах от бг и ся чак до август трябва да карам така когато ще се враштам в бг...
значи телефона го купих от интернет у други работи сам купувам но сам нямал проблеми и мои приятели,но ето че случо....
дали проблема може да е от софтоера?
да попитам само от бг ли мога да си упдейтна софтуера аз сам в испания дали мога и отук?
а и още нещо тези странични ленти светят ли?
значи телефона го купих от интернет у други работи сам купувам но сам нямал проблеми и мои приятели,но ето че случо....
дали проблема може да е от софтоера?
да попитам само от бг ли мога да си упдейтна софтуера аз сам в испания дали мога и отук?
а и още нещо тези странични ленти светят ли?
-
- Регистриран: 27 юни 2005, 19:01
Получи ми се следния проблем:реших да светна екрана чрез страничното копче това което е за зоом-а за да видя колко е часа при което екрана на телефона угасна а клавиатурата и ивицата около камерата останаха да светят постоянно!!Извадих батерията но след като го включих отново положението си остана същото и така няколко пъти!!На някои ако му се е случвал подобен проблем и знае решението му да пише!!
Здравей ,аз от вчера съм с такъв телефон , може ли да ми кажеш как се сменят цветовете на клавиатурата и кага свети цветната ивица отстрани на телефона
Ако някой е гледал клипчета за GSM и примерно си е инсталирал разни приложения и теми мисля http://www.youtube.com/watch?v=XL4S8WS12O0#
и други такива но теми ли са приложения ли и ако някой знае как става да каже
и други такива но теми ли са приложения ли и ако някой знае как става да каже
Имам SEK850i от края на 2008. За сега всичко работи отлично. Сензорните бутони са изключително удобни и вършат много добра работа. В началото е нетипично, но много бързо се свиква и повярвайте ми след това ще ви е много трудно да работите с телефон с обикновени клавиши. На тези които казват, че не прави добри снимки на тъмно мога да кажа, че това изобщо не е вярно. Напротив!! Проблем е ако снимаш със светкавица от близо, защото светкавицата е много силна и всичко се преекспонира - просто нищо не се вижда, но за снимки от над около 1м е супер. Имам само едни проблем, много рядко в режим камера след като натисна някой друг бутон телефона се самоизключва. Пробвал съм различни клавишни комбинации и не съм установил зависимост, но предполагам че е от софтуеъра. Иначе ако искате да имате работен телефон, а не смартфон - това е машината. Батерията е супер, аз говоря много и съм много доволен. Чува се добре, няма проблем с ел.поща или блютуута, прехвърлям всякаква информация, синхронизира се с компа без проблеми. Видеото не струва - за съжаление, но....
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Абе хора и аз да ви кажа от вчера ми излезе неприятен бъг докато си разцкъквах МИШЪН ИМПОСИБЪЛ .по едно време давам надолу и гледам екрана зе да премигва давам надясно пак премигва викам си я да го излключим малкоо да си изчисти меморията .влючвам пак давам пак надолу надясно пак премигва секи път като натисна джойстика .Нагоре и наляво НЕ прави така, махам карта 4гб пак влкючвам и пак същия номер махнах сичко и пак продължава от вчера е така та май на сервис ще трябва да го водя че е дразнещо. Някой с такъв проблем да има да каже нещо?
:S
:S
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
няма няма след часове то отказа тотално , влючвам светва клавиту и до там пак светва и така ,петук вечер във водафон че има 1 година гаранция ше пращат смс до 2 седмици да видим как се справят тез испанските техници ... (cyber) пак на 3 годишния к750 (woo)