C702
Re: Sony Ericsson C702i
Понеже имам телефона, ще Ви отговоря и на 2-мата. G или E наистина само "сигнализира". Още като си го купих и търсех 100 начина и причини да махна G-то, но без успех. Звъннах на оператора си (Глобул) и им казах да премахнат всякакви услуги и настройки за интернет към и от сим картата ми. Пак си ми стои G-то при положение, че съм изтрил всичко свързано с интернет в телефона си. Дано да съм бил полезен...
Sony Ericsson C702i чудесен е
Използвам го от 1 седмица,сложих му софтуер за GPS - MapNav,работи чудесно.
Адски съм доволен.
Адски съм доволен.
Имам телефона от няколко дни вече... супер е, камерата прави задоволителни снимки :) , звукът е добър, абе 6+ си е телефона :) . Само едно не ми харесва - някак менютата ми се струва че малко бавно работят, в смисъл анимациите и различните движения в менютата доста тромави ми се струват...
Здравейте,
Понеже съм новак, искам да попитам какъв е този трафик при използване на GPS и не е ли тази услуга безплатна след като имаш вече приемник под една или др форма? Изобщо как става ползването на GPS при мобилен телефон? Благодаря предварително!
Понеже съм новак, искам да попитам какъв е този трафик при използване на GPS и не е ли тази услуга безплатна след като имаш вече приемник под една или др форма? Изобщо как става ползването на GPS при мобилен телефон? Благодаря предварително!
Този телефон ми харесва,особено функцията GPS,само че не мога да разбера как точно работи A-GPS?По точно трябва ли му интернет за да работи,или си работи ofline както смартфоните?
abe dobur e samo 4e pri men se polu4i edin fabri4en defekt!uj extremen telefon a pokritieto mu v gornata 4ast nad displeq zapo4na da se iztrukva
Аз го имам от месец и няма никакъв проблем с корпуса или каквото и да било! Телефона е изключително добър, а функциите отлични!
Гадна изработка... наистина се изтърква покритието му... особенно горе в ъгълчетата. Става ужасно. Колкото и да се пази. 3.2 камера? Смях! Много са се изложили... добре че го продаох 1 месец след като си го купих. Добро мога да кажа,че звука е кристално чист на звънене, а на чуваемост по време на разговор... прекалено басов. Абсолютно съм НЕДОВОЛЕН мое мнение!
i pri men se polu4i su6toto iztrivane v dvata gorni ugula!no poneje jievem v bg nikoi ne ti obru6ta vnimanie!eto link na moqt i tova koeto se polu4i:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p1000429ef0.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p1000429ef0.jpg
Лоша работа, моя още не се е изтъркал толкова (за 4 месеца ползване). При мен горе е изтъркано колкото при теб долу, а долу нямам проблем. Грозна работа. Съглсен съм и с това, че снимките са ужасни сравнение със стария ми К750, но всичко друго ме радва и затова си го ползвам.