C902
Re: Sony Ericsson C902i
az v momenta sam sas k800 i sam mnogo dovolen obache zapochva da mi omrazva.Sprqh se na tozi c902 i vse oshte se kolebaq dali da si go kupq ???? HELP MALKO :)
Ами аз от няколко дена съм с този телефон и честно казано съм доста доволна... може би не е много дамски дизайн , но пък на мен много ми допада :) все още не мога напълно да го разуча, преди бях със samsung , но който си е свикнал с менюто на sony ericsson едва ли ще има проблем... не мога да кажа много но доста ми допада, камерата е много добра , звукът също. Аз лично доста се впечатлих от това как менюто се завърта когато завъртиш и телефона или пък , че мога да си се свързвам и бараникам компютъра (което си е доста удобно)
Телефончето ми го препоръча собственик на к800, който в последсвтие го замени с този . Ако някой се интересува от по конкретна информация да пусне едно мейлче
Телефончето ми го препоръча собственик на к800, който в последсвтие го замени с този . Ако някой се интересува от по конкретна информация да пусне едно мейлче
Тези,които се чудят между този телефон и някакъв друг модел ще ги посаветвам това:НЕ си взимайте ц902 в никакъв случай!Поне,ако го взимате главно заради камерата или батерията.Един приятел се чудише какъв телефон да си вземе.Отидох с него в магазина и след дълъг размисъл взе това моделче.Е,сгреши.Даже аз се ядосвам,че му казах,че сони ериксоните имат много яки батерии и яки камери(имам някакви впечетления).Взима си телефона,прави първа снимка(беше се постъмнило)включва се светкавицата..опп,само черен фон и добре че знаех,че мен снима иначе нямаше и да се позная.Викам му,тя светкавицата е смотана,на светло ще стават много яки.И на светло не са нищо особено.Пълен боклук.Сравнявахме на тъмно к800 и този със светкавици.к800 бие по всички параграфи.Дори и на светло мога да кажа,че к800,ако не по-добър е на същото ниво.Този,който даде сравнение,че снимките са като к550..не знам кой друг спомена после,че били по-яки на ц902,ама едва ли разликата между двата модела в снимане е голяма.Тази камера 5 мп,даже 3.2 трудно бих и дал.Отстрана на клипове-добре ги прави,поне на телефона изглеждат така,звука наистина е сравнително добър,но батерията е пълна трагедия.2 дена,макс 3 без много разговори.Не се лъжете по дизайна.500 лева за нещо,което нищо друго освен дизайн няма,не си заслужава.
НЕ СИ ГО ВЗИМАЙТЕ !!!!!
ПЪЛЕН БОКЛУК Е.
Работи като парна машина. Толкова е тромав и неадекватен, че ми идва да го ударя в земята. Зависва като Windows, светкавицата не струва изобщо, камерата снима добре само в слънчеви дни. Може би само батерията издържа нормално на много разговори.
ПЪЛЕН БОКЛУК Е.
Работи като парна машина. Толкова е тромав и неадекватен, че ми идва да го ударя в земята. Зависва като Windows, светкавицата не струва изобщо, камерата снима добре само в слънчеви дни. Може би само батерията издържа нормално на много разговори.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Тоя телефон е просто уникален , има много функции , камерата е супер , снимките са невероятни ,;)
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Телефонът е много добър , камерата прави много яки снимки , нищо ,че са малко тежички , но все пак камерата е 5МР , аудиото не е като на Walkmen ,но е доста добро , няма GPS ,но има Google Maps ,което според мен е горе-долу същото :) Машинката е супер , а и цената е нормална , вече :D
mi az imam takuf telefon oba4e ne6to e loked samiq telefon i sq nemu znam passa i trqq da go dam da mi go opraqt ina4e e qk !!!(yes)
az go imam ama iska nqkfa parola za samiq tel !!(angry)
Питане за живота на батерията ? Това е нещото, което истински ме интересува.