K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Здравеи,аз се обзаведох с К800 но е водафонска версия беше последен докато се мотах остана само на едно място и нямах избор,не ми се даваха 100лв повече за К810 макар че там капачето на камерата маи е направено по добре защото някои се оплаквали че се разхлабва но на мен дизаина на К800 ми харесва повече Интересното е че на моя,бутон зелена слушалка е достъп до нета,червена слушалка до меню-Мое меню,бутона над С-то е Меню,а този над зелената слушалка е повикване,докато на едно приятелче неговия също е водафонски но го е купил преди 1 година,бутон-Меню му е над зелената слушялка,а зелената си е за повикване както си го пише във водафонската книжка и няма Общи настроики-Услуга актуализация,явно има значение кои как го е отключил и какъв софт е сложил,на водафонската кутия има написан номера на англииска водафон сим карта,предполагам вносителя се е докопал до някои залежали водафонски броики:) иначе на моя софта му е-
CXC1250210
R8BF003
080130
като ми остане време ще видя дали е CID52
за да го преработя на 810:)навремето така преработвах МЕ45 на S45i:)))
CXC1250210
R8BF003
080130
като ми остане време ще видя дали е CID52
за да го преработя на 810:)навремето така преработвах МЕ45 на S45i:)))
@billyboy ти си взел К800 Vodafone, но той е бил дебрандиран ( т.е. са му сложили софтуер на нормален К800 ) , просто "опаковката" е от К800 Vodafone.
Затова на твоя вместо "зелена слушалка" е било бутон за интернета, а вместо "червена слушалка е активити меню.
Затова на твоя вместо "зелена слушалка" е било бутон за интернета, а вместо "червена слушалка е активити меню.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ехей страхотен си. Най-сетне доброто старо Vodafone меню. ;)
А за да го флащна на К810 кои файлове трябва да ползвам. Единия го намерих (K810_R8BA024_FS_VFE_3_RED52.rar), но другия нещо ми се губи.
А за да го флащна на К810 кои файлове трябва да ползвам. Единия го намерих (K810_R8BA024_FS_VFE_3_RED52.rar), но другия нещо ми се губи.
Проблема е, че К810 НЯМА Vodafone версия - ето защо няма как да го направиш К810 освен, ако не прежалиш скапаното Vodafone меню и превъзмогнеш функциите на "зелената" и "червената" слушалка ( при нормалния К800 НЯМА зелена и червена слушалка ).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Искаш да кажеш че на моя К800 само на лицевия панел пише водафон тоест бил е предвиден за водафон англия но явно дебрандиран си идва със оригинален софт Кажи ми кои неща липсват във водафонската версия и на него бутон Меню излиза маи само на бутона над зелената слушалка и капачето на камерата при тебе след толкова ползване разхлабва ли се?
По-скоро телефона ти е втора употреба според мен. К800 Vodafone с подновена версия на Cyber-shot. ;) Поднови си я с тази, коятто описа centur, 6 поста по-горе и ще си идеален.
Не е втора употреба!
Добре де. Това беше грубо казано. Исках да кажа, че самия продавач може да се е заигравал нещо. Както казваш да е внос от англия и да е решил да му смени софта за да добави и български. Общо взето като за последна бройка се е заиграл човека.
П.П. Между другото не ми липсват толкова екстрите на К810, колкото началната му тема и това че още не съм си го направил да се сменят иконите. :)
П.П. Между другото не ми липсват толкова екстрите на К810, колкото началната му тема и това че още не съм си го направил да се сменят иконите. :)
-
- Регистриран: 05 фев 2008, 19:28
AZ IMAM TOZI GSM I SUM MNOGO DOVOLEN.DISPLEQ E GOLQM-240X320 A SASHTO I KACHESTVOTO NA DISPLEQ E MNOGO QKO.3.2MP S KSEVOVA SVETKAVICA I 16X ZOOM NE SA ZA IZHVARLQNE,A SASHTO BLUETOOTH,IRDA I OSHTE WAP FUNKCII.V MENIOTO MY IMA I SASHTO OSHTE MNOGO POLOJITELNI HARASTERISTIKI,ZA KOITO NE PISHE TUK.ZA TOVA VI SAVETVAM AKO STE RESHILI DA SI GO KUPITE,NAPRAVETE GO,NQMA DA SAJALQVATE!PSS:A SASHTO I NE MI E PRAVIL PROBLEMI.
Здравейте :) искам да си кача няколко филмчета на телефона :) справям се с конвертирането, но не знам как да прикача субтитрите към филма... моля някой , който е по-наясно , ако може да ми каже коя програма да използвам и как става... благодаря предварително :)