C905
Re: Sony Ericsson C905
Хей, без обиди моля!:) За Телефонната арена няма никакви съмнения, все пак работя там и знам, че не се пише по спецификации.
БТВ, между OLED и TFT наистина има ОГРОМНА разлика. Сега завършвам ревюто на N85 (PA) и го държа в ръцете си, няма равен, казано накратко. За съжаление само дисплеят... А колегите тестваха C905 наскоро и всъщност телефончето никак не е лошо, но въобще не е всичко в едно. Прекалено орязан софтуер, не друго... Сега си играя и с един C902 и е абсолютно същият на софтуерно ниво, просто хардуерът на C905 е похабен.
БТВ, между OLED и TFT наистина има ОГРОМНА разлика. Сега завършвам ревюто на N85 (PA) и го държа в ръцете си, няма равен, казано накратко. За съжаление само дисплеят... А колегите тестваха C905 наскоро и всъщност телефончето никак не е лошо, но въобще не е всичко в едно. Прекалено орязан софтуер, не друго... Сега си играя и с един C902 и е абсолютно същият на софтуерно ниво, просто хардуерът на C905 е похабен.
-
- Регистриран: 06 окт 2005, 12:34
http://www.germanos.bg/e-germanos_bg/open/browse;jsessionid=3200074702470CEC065C96A8BE2FA201?product=11894&category=1123&stats=7
Днес го купих. На "разбирачите" тука дето плюят по дифолт, ще им кажа да го хванат в ръката си и тогава да пишат глупости които нямат нищо общо с това което виждам. Телефона е убийствена машинка!
Здравейте гледам че от доста време никой не е писал за това телефонче а някоий беше казал за снимките мога само да кажа че имам на Сони Т9 ако някой се е интересувал от Т-серията на Сони мога д акажа че травят абсолютно едканжи снимки . Телефона е невероятен лично гарнтирам за това :)
добър е. има ли български за телефона
с българско меню има ли
-
- Регистриран: 22 дек 2008, 13:47
маи нокиа имат конкурнция от ц905 аз мисля да си го зема но ште почакам да падне малко цената
Здравейте, аз съм един от гордите притежатели на С905. Супер телефон е просто не виждам с кой да го заменя. Но имам и много въпроси за него мноооого много, на който не стигам дорешението. камерата е номер едно за мен. светкавицата няма равна. много се радвам че не е с операционна система и така и така хиляди хвалби но по добре да почна с това което ме интересува за напред. навсякъде пише че има втора камера. но така ли е? до горорителя има дупчица като за камера. Колкото и да гледам в нея не различавам камера. гледах в магазин и друг да не проблема да си е лично до моя, но така си беше и другия. като отворя менюто за видео разговори без да набирам, ми дава да гледам само през стандартната си камера. Не намирам от къде да ги сменя за да се видя през втората.
Не им е ясно също как да активирам функцията за разглеждане на снимките върху картата.
Не ми е ясно и в позиционните услугри какво е това състояние на връзките и дръги неща но нека са едно по едно :)
Не им е ясно също как да активирам функцията за разглеждане на снимките върху картата.
Не ми е ясно и в позиционните услугри какво е това състояние на връзките и дръги неща но нека са едно по едно :)