G900
Re: Sony Ericsson G900i
за жалост не мога да ти помогна,но ако может ти помогни на мен :) кажи ми как е звукът?през говорителя и през слушалките?моля :)
Ами много е добър според мен. По-силен е от К800, защото ползват акустиката на W серията (уолкмен телефоните). А по време на разговор, звука от слупалката е нормален. Не съм забелязал разлика при разговор. Достатъчно ми е че в шумно заведение се разбираме. :) Само първия ден му се чудех, че се чува много тихо, докато не махнах найлончето, на което нямаше дупка за слушалката.
А за моя проблем, май ше си го карам на рекламация да си ми го оправят. От SE ми казаха, че ми важи още гаранцията, така че скоро ще ги посетя, да се поизпотят малко.
А за моя проблем, май ше си го карам на рекламация да си ми го оправят. От SE ми казаха, че ми важи още гаранцията, така че скоро ще ги посетя, да се поизпотят малко.
-
- Регистриран: 11 фев 2009, 20:07
mnogo spoly4livo model4e,ne e nqkoa golqma tyhla kakto pove4eto smartfoni
-
adckiq smartphone ,mnogo e malak v sravnenie s pred6estvenicite ,edinstveniq nedostatak spored mene e slabiqt procesor...i lipsata na gps
Ами моделът ми се вижда.. Интересен :)
Въпреки всичко, четох едно превю на телефона и не останах с добро впечатление. В продължение на 6-7 страници телефонът е биван оплют. За пояснение - забива на всяко по-тежко приложение, камерата му не била добра на слаба светлина, светкавицата му не била правилно разположена, на някои телефони не им работел слота за картата памет, звукът от високоговорителя пращи и "прави ужасно впечатление"...
Има ли наистина такива 'симптоми'? Защото съм си го поръчала.. Да се отказвам ли докато все още е време :)
Въпреки всичко, четох едно превю на телефона и не останах с добро впечатление. В продължение на 6-7 страници телефонът е биван оплют. За пояснение - забива на всяко по-тежко приложение, камерата му не била добра на слаба светлина, светкавицата му не била правилно разположена, на някои телефони не им работел слота за картата памет, звукът от високоговорителя пращи и "прави ужасно впечатление"...
Има ли наистина такива 'симптоми'? Защото съм си го поръчала.. Да се отказвам ли докато все още е време :)
телефона е много добър. а гореспоменатото ревю на ФоунАрина няма нищо общо с действителността. изглежда са си намерили незнайно откъде изкорубен модел, който ги е съсипал от греди. или пък просто са решили да плюят по СЕ.
telefona e super.mnogo sum dowolen!
Супер симпатично телефонче, има си всичко, което ще е от полза на не много капризните потребители ((:
Колкото за батерията.. Ами може да се каже, че е добра. Моя си почива около 3 часа през деня (в другото време служи за аудио система на макс volume, средство за достъп до интернет, цифров фотоапарат и плейстейшън xD) и го зареждам на 2 дена (:
Колкото за батерията.. Ами може да се каже, че е добра. Моя си почива около 3 часа през деня (в другото време служи за аудио система на макс volume, средство за достъп до интернет, цифров фотоапарат и плейстейшън xD) и го зареждам на 2 дена (:
Вчера си го купих...уникален е!
За пореден път съм възхитен от продукт на Sony Ericsson.
За пореден път съм възхитен от продукт на Sony Ericsson.
-
telefona go imam ot okolo 7 meseca , mnogo sum dovolen ot nego prekrasna rabota var6i , dr-to koeto mi napravi vpe4etlenie 4e v ramkite na 7 meseca cenata e padnala s okolo 100 lw koeto me o4ydi za6toto o4akvah mnogo barzo da padne cenata my ,