Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Е, нали този е точно такъв! А сега, стига тук! Премествайте се на лична!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ами да, за разлика от повечето модели на SE. Именно затова казах, че трудно ще се сдържа да не си го купя, макар че OmniaHD ми е фаворита.
Но тенденцията с Entertainment Unlimited е изключително добра и определено ще помогне доста на SE.
Определено Idou е невероятно предложение, на което не мога да намеря недостатъци.
Но тенденцията с Entertainment Unlimited е изключително добра и определено ще помогне доста на SE.
Определено Idou е невероятно предложение, на което не мога да намеря недостатъци.
все още не се знае какво ще предложи най новата open Symbian така че е много рано да се каже дали Omniata HD ще е по добра от SE IDOU
аз залагам на Sony ...
в едно съм 100% сигурен че по снимките ще е непобедим idou
аз залагам на Sony ...
в едно съм 100% сигурен че по снимките ще е непобедим idou
Наистина е много рано , особено отчитайки времето което обикновено е нужно на SE да пуснат нова платформа (както беше с X1 , P990 ..)
Интересно е какъв хардуер ще използват , тъй като поне за сега не обръщаха внимание на процесорната мощ (не са правили смартфон с процесор на повече от 200Mhz) . Но дано тук ни изненадат приятно.
Иначе телефончето ми е доста симпатично , като единствено този фаст порт ми бърка в очите.
Интересно е какъв хардуер ще използват , тъй като поне за сега не обръщаха внимание на процесорната мощ (не са правили смартфон с процесор на повече от 200Mhz) . Но дано тук ни изненадат приятно.
Иначе телефончето ми е доста симпатично , като единствено този фаст порт ми бърка в очите.
Защо бре? Какво ти пречи?
Бавят се с новите плаформи, в това спор няма, но поне си оптимизират хардуера и най-вече батериите към тях достачно добре, за сметка на други марки.
За смартовете си прав, че не са използвали нищо над 208 Мнz, но пък изкараха PDA (X1) със 528 Mhz.
Fast port-а не е трагедия, но е кофти разположен.
За смартовете си прав, че не са използвали нищо над 208 Мнz, но пък изкараха PDA (X1) със 528 Mhz.
Fast port-а не е трагедия, но е кофти разположен.
Продават X1 като SE брандиран телефон , но това не значи ,че са го правили или че имат опит с тези технологии.
Fast Port-a не е трагедия , но определено е неприятна нуждата от прехдници за слушане на музика.
Fast Port-a не е трагедия , но определено е неприятна нуждата от прехдници за слушане на музика.
"Интересно е какъв хардуер ще използват , тъй като поне за сега не обръщаха внимание на процесорната мощ (не са правили смартфон с процесор на повече от 200Mhz) . Но дано тук ни изненадат приятно."
Процесорите са им на 208 мегахерца, ако трябва да бъдем точни.
Освен това са добре напаснати към всичко останало.. Като цяло може би не са (не БЯХА) толкова добри, колкото смартовете на фините, но нека не забравяме, че Нокиа едва три години имаха повече продажби в този сегмент, във времената на UIQ2 SE ги превъзхождаха доста (не само по продажби, а и по всичко останало)..и имат опит с тъч технологията.
Процесорите са им на 208 мегахерца, ако трябва да бъдем точни.
Освен това са добре напаснати към всичко останало.. Като цяло може би не са (не БЯХА) толкова добри, колкото смартовете на фините, но нека не забравяме, че Нокиа едва три години имаха повече продажби в този сегмент, във времената на UIQ2 SE ги превъзхождаха доста (не само по продажби, а и по всичко останало)..и имат опит с тъч технологията.
Знам на колко са процесорите, но това са подробности.
Това което исках да кажа е, че се надявам при idou да заложат малко на по-груба сила, а не да търсят живот на батерията чрез ниски честоти .
Това което исках да кажа е, че се надявам при idou да заложат малко на по-груба сила, а не да търсят живот на батерията чрез ниски честоти .
-
- Регистриран: 15 дек 2008, 13:15
На мен защо ми се струва, че има ?
МP3 за входящо позвъняване Да
МP3 за входящо позвъняване Да