W960i
Re: Sony Ericsson W960i Проблем
Сам казваш, че телефона е в гаранция - тогава сегашният му потребител да се възползва от тази гаранция. Когато си му продал телефна той е бил напълно изправен и в това се е убедил и купувачът му. За тази една седмица може да го е топил в кофа с вода, удрял, изпускал и какво ли не.
Re: Sony Ericsson W960i Проблем
Не си взимай телефона обратно, чуваш ли се сам какви ги говориш? Не си виновен ти заради капризите на някой си сульо и пульо - след като телефонът е тестван и всичко е работило перфектно в момента на продажбата оттам нататък: пито - платено!
Ако нещо не работи на джаджата вината не е в теб, нега въпросният субект си го носи по сервизи и да се занимава (подозирам, че някой май се е поохарчил за празниците и търси начин да си върне парите, защото в заложната му дават по-малко, а в борсата ще му отнеме повече време да го продаде и затова се опитва да те тормози по някакъв начин)..
Въобще не взимай на сериозно подобни нахалитети! Претенциите са им по-големи отколкото умственият багаж, мога да те уверя от собствен опит!
Ако нещо не работи на джаджата вината не е в теб, нега въпросният субект си го носи по сервизи и да се занимава (подозирам, че някой май се е поохарчил за празниците и търси начин да си върне парите, защото в заложната му дават по-малко, а в борсата ще му отнеме повече време да го продаде и затова се опитва да те тормози по някакъв начин)..
Въобще не взимай на сериозно подобни нахалитети! Претенциите са им по-големи отколкото умственият багаж, мога да те уверя от собствен опит!
Re: Sony Ericsson W960i
Писах на човека да прочете какво сте написали и вие ,пък дано разбере,че не е прав,мисля ,че и той може да се включи да пише нещо...Благодаря ви за подкрепата и разбирането :)
Днес господинчото се обади да ме заплашва и каза,че ще ми избие зъбите смешна работа,яд ме е защото всичко от моя страна беше чисто точно и ясно,а този п...маринкин ми зяе за глупости и ми звъни от 3 номера да ме търси :) има и един стационарен :) това му е глобулския :) 0898529445 сега съм наплашен да не ме набие.
Абе да се оправя казвам аз. Хайде да кажеш да минат 1-2 дена след копуването и да се обади че му има нещо на телефона, но 2 седмици по-късно това вече си е нахалство. Запиши му телефоните и ако продължава така ще измислим нещо ;) имам няколко идеи.
искам да попитам aple от каде мога да си взема такъв скрийн протектор че тарсих навсякъде без успех аз съм от Благоевград но и да ме упитъш в софия не е проблем...
ако те е заплашвал веднага отиди в районното и подай писмена жалба, отнема 10 минути. на мен ми се случи нещо подобно преди време и след жалбата въпросния господин го викаха в полицията да дава обяснения и го бяха посплашили, а и сега се води "криминално проявен". след това получих и писмо, в което ми обясняваха какви мери са взели и тн. имаше вариант и да го осъдя, но не ми се занимаваше.
Всичко утихна,ама е тъпо,някой индивиди да те заплашва и тн. и то при условие ,че не е прав.
А и самия той беше някъкав мухльо-за което ми е гадно,че чудесния ми телефон попадна в ръцете на мухльо.
Иначе телефона е чудесен и пак бих си купил такъв...
А и самия той беше някъкав мухльо-за което ми е гадно,че чудесния ми телефон попадна в ръцете на мухльо.
Иначе телефона е чудесен и пак бих си купил такъв...
-
- Регистриран: 03 апр 2006, 20:58
Здравейте,
Искам да попитам дали на някой му е излишно калъфчето от телефона, тъй като имам интерес да го взема или ако някой може да ме насочи от къде да си взема същото или подобно.
Благодаря.
Искам да попитам дали на някой му е излишно калъфчето от телефона, тъй като имам интерес да го взема или ако някой може да ме насочи от къде да си взема същото или подобно.
Благодаря.
е тоя път СОНИ са оспели да сглобят горе доло добра машинка ??