Naite
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Sony Ericsson Naite
svej model dano izleze po-skoro ...
Re: Sony Ericsson Naite
имам един к750(стахотен между другото) пазя си го като 3-ти телефон мисля, че този ще върши същата работа.
К 750 е грозен за разлика от този модел който цепи мрака!!!!
Да наистина е свежарка-дано само нашите оператори не обявят някаква космическа цена за него...
-
- Регистриран: 15 юли 2006, 11:50
Вече се предлага в магазините на Глобул за 219лв. без договор и цена до 119лв. с договор. Сравнявайки цената с тази на която се предлага от онлайн магазините, направо е страхотна.
На официалната страница на СЕ пише, че батерията е до 600 ! часа в режим на чакане, и до 13 часа и 45 разговори - кое е вярното ? Защото ако е с такава батерия, 3Г телефон за около 200 лв си е оферта. Камерата не ме интересува.
Отзиви от собственик?
Вече има доста оферти на сносни цени, сигурно има и купувачи...
Вече има доста оферти на сносни цени, сигурно има и купувачи...
точно така - 13ч.40 мин издържа батерията и има и 3G
Онзи ден го намерих в Глобул и го разгледах за малко. Добре се борави с клавиатурата, доста лек е, въпреки това не дава усещане за пластмасова играчка, стои солидно и удобно. Екрана е чудесен. Ако наистина батерията е толкова издръжлива, в комбинация с 3Г, то това е чудесна оферта за говорещите хора като мен.
Взех си този телефон от Глобул за коледа. Сложил съм му 4GB карта и до този момент не съм имал проблеми. Старият ми телефон беше SE V640i и понеже съм си фен на SE търсех нещо бодобно но по-добро. Батерията наистина е издръжлива, телефонът не засича чувствително дори и при почти пълна карта, високоговорителят е доста силен и ясен, подобно на SE T700 и SE V640i. Качеството на звука при разговор сащо е задоволително и не на последно място телефонът ползва SD карти (сетиха се най - накрая). Естествено че щеше да е хубаво да има светкавица или Wi-Fi, или стандартния 3.5 жак за слушалки но за толкоз пари- такива екстри. Малко ме притеснява начина по който се затваря капачето на батерията но не е нищо фатално.