G900
Re: Sony Ericsson G900i
телефона е невероятно добър!!! Четох в арена за някви бъгове и глупости- няма такова нещо!!! Телефона е резачка а WiFi-то му е доста добро за телефон!!! 5-мегапикселовата камера е много добра и като цяло е супер
3G-то много товари батерията, някой има ли идея как може да се деактивира функцията
Може,малко мъчно се намира в подменютата но може.
За да изключиш 3G-то направи следните стъпки - Main Menu>Tools>Control Panel>Connections>Mobile networks>избираш More>GSM/3G networks>след това поставяш отметка само на GSM only, натискаш Done и си готов. (whistle)
Като си оправа тъчскрийна, ше направя настройките. Мерси много :) (yes)
-
- Регистриран: 11 фев 2009, 20:07
iskam da vi popitam tozi smartphone s multi-touch li e ?
ako moje da mi kajete kakvo to4no e multi-touch
ako moje da mi kajete kakvo to4no e multi-touch
Телефонът не поддържа мултитъч. Мултитъчът означава, телефонът да може да разпознава няколко докосвания наведнъж. Тоест да можеш да докоснеш телефона с 2-3 пръста и с всичките да правиш нещо. Мултитъчът се използва най-вече за приближаване и отдалечаване (чрез "пощипване", което се появи първо при iPhone). Работата стои така - докато си в галерията, браузъра или на някое друго място просто "щипеш" телефона (правиш две докосвания и раздалечаваш пръстите си един от друг) и образът се приближава или отдалечава (в зависимост от това на каде мърдаш пръстите). Мултитъчът може да помогне за игра на игри, в които трябва да вършиш по няколко действия в един момент. Дано съм ти помогнал с обесненията. ;)
Хора някой ползва ли скайп на тая машинка .... Ако сложа скайп дали ще може да ползва wi-fi-то? ...щото ако не то ще е голяма набутвация :)
FRING съм инсталирал, без проблем с WIFIто си върви.
-
- Регистриран: 11 фев 2009, 20:07
zdraveite ,iskam da vi popitam zabelqzvam 4e modeli na nokia v harakteristikite imat opisana video rezolyciq ? Iskam da vi popitam na tozi se kakva e video rezyliciqta?
Pravi mi vpe4etlenie 4e telefona snimka klipove samo v 3gp format,tova ne6ty moje li da se promeni ,zabelqzal sam 4e nokiite snimat v avi.,mp4.i drygi 10x na vsi4ki za otgovorite
Pravi mi vpe4etlenie 4e telefona snimka klipove samo v 3gp format,tova ne6ty moje li da se promeni ,zabelqzal sam 4e nokiite snimat v avi.,mp4.i drygi 10x na vsi4ki za otgovorite