Aino
Re: Sony Ericsson Aino
Прочети по-нагоре, за да разбереш, че не е изцяло сензорен, а само в мултимедийното меню и това на камерата.
Eто линк към една фотогалерия на телефона: http://dailymobile.se/2009/06/04/pictures-sony-ericsson-aino-2/
Телефона изглежда много добре, но не типа устройство, който аз търся. Малко съм учуден от странната резолюция и "полвинчатите" сензорни възможности, но определено SE са на прав път.
Преди време споменах, че трябва да заложат на сензорните предложения без ОС от средният клас, както това успешно правят LG и Samsung за да излязат от дупката в която се намират. Разбира се за да за затвърждават името си ще са им нужни и повечко сензорни устройства от високият клас, като Satio.
В ниският клас се справят добре според мен.
Телефона изглежда много добре, но не типа устройство, който аз търся. Малко съм учуден от странната резолюция и "полвинчатите" сензорни възможности, но определено SE са на прав път.
Преди време споменах, че трябва да заложат на сензорните предложения без ОС от средният клас, както това успешно правят LG и Samsung за да излязат от дупката в която се намират. Разбира се за да за затвърждават името си ще са им нужни и повечко сензорни устройства от високият клас, като Satio.
В ниският клас се справят добре според мен.
Уоу... Разполага с Remote Play и MediaGO??? Яко... Замислете се какви нещица могат да се вършат така.
Дай малко инфо какви неща могат да се правят?
Пълен мултимедиен контрол над PS3, подобно на Remote.app при iPhone. Не само, целият Xross панел може да се контролира. Има и няколко игри, в които PSP може да се използва като вторичен дисплей, но не знам дали ще може да се използва с Aino. Досега само PSP раьполаше с Remote Play и там съм го пробвал. Като цяло функционалността е ограничена до PS3 притежателите, но все пак е интересна.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
За къв чеп ми е тоя контрол като няма ПС3... :Д Иначе телефона е добър като изключим,че не е напълно сензорен и има клавиетура...
koga da go 4akame kato cena do kolko leva 6te e
koga da go 4akame na pazara . kakva cena 6te ima
Първо бях чел, че се очава за коледните празници, след това излезе инфо, че се очаква на 28 септември. В expansys ще се продава от 12 октомври на цена 1026.38 лв - http://www.expansys.com/d.aspx?i=183223
като излезе на пазара как мога да го порачам или магазините мол sarp