Satio
Re: Sony Ericsson Idou
koga da go o4akvame na pazara
Защо ми казаха,че телефона е излязал на 28 този месец?Вярно ли е или още си остава 6-7 октомври.
Бридчед секи ден съм у кръчмата тоз Идоу ней минаал ша знайш. Няма да е излязъл още.
В Германос го има на цена (само апарата) - 1049.90лв.
В Германос го има на цена (с договор 2 год. Globul National 100) - 749.00лв.
В Германос го има на цена (с договор 2 год. Globul National 100) - 749.00лв.
Пише че ще струва толкова я виж над телефона какво пише "Очаквайте"
начи не е излязал телефона какво лъжеш хората тука (angry)(no) телефона ще излезе другия месец
начи не е излязал телефона какво лъжеш хората тука (angry)(no) телефона ще излезе другия месец
-
- Регистриран: 03 окт 2009, 14:14
Здравеите,
имам следниа проблем сьс IDOU : камерата не работи:всицко останало работи освен камерата като отворя капацето или я стартирам от менуто или копцхето отстрани ,екрана застава в положение за снимане самоце екрана е церен и не дава никакав образ или картина и телефона зацикля ,каквото и копце или по екрана да натискам нищо не става и след 3-4 мин.екарана за сек.светва бяло и тел. сам излиза от положение фото ,сащото става ако пусна и видео рекордера т.е. камерата не работи поне аз не мога да я пусна ,телефона е цисто нов сложил сам му и карта памет 1 ГБ и сим карта рових се в менуто но уви нищо и нямам идеа от какво може да е този проблем.
Ако някои се сеща от какво може да е проблема МОЛЯ помагаите !!!!
Моля за компетентни отговори!
Извинявам се за правописните грешки
имам следниа проблем сьс IDOU : камерата не работи:всицко останало работи освен камерата като отворя капацето или я стартирам от менуто или копцхето отстрани ,екрана застава в положение за снимане самоце екрана е церен и не дава никакав образ или картина и телефона зацикля ,каквото и копце или по екрана да натискам нищо не става и след 3-4 мин.екарана за сек.светва бяло и тел. сам излиза от положение фото ,сащото става ако пусна и видео рекордера т.е. камерата не работи поне аз не мога да я пусна ,телефона е цисто нов сложил сам му и карта памет 1 ГБ и сим карта рових се в менуто но уви нищо и нямам идеа от какво може да е този проблем.
Ако някои се сеща от какво може да е проблема МОЛЯ помагаите !!!!
Моля за компетентни отговори!
Извинявам се за правописните грешки
Ot kade go ima6 telefona ? Da ne e testova broika ?!
-
ami ot garcia mi go dokaraha kazaha che tam veshe e pusnat na pazara ne znam dali e testova br.vsichko dr raboti samo kamerata zaciklia ne raboti
Пусни му софтуер ъпдейт. Може да излезе нещо.
-
ne moga da go nameria v menuto ako znaesh kade e kaji da vidim kvo shte stane
Blagodaria za otgovorite!
Blagodaria za otgovorite!