Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Кой телефон е по-добър Самсунг Омниа ХД или този ?
сравнение на двата
http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,62058834,00.htm
http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,62058834,00.htm
омнията го слага в малкия си джоб8)
Поредния глупав пост от глупав човек. Започвам да се отегчавам.. :)
Ем да това е Omnia Pixon :D
Така като гледам снимките от СЕ са с по-ярки и "живи" цветове (cyber)
Така като гледам снимките от СЕ са с по-ярки и "живи" цветове (cyber)
Говорех и за миналия му пост, защото той ми направи по-голямо впечатление, но и последният му си го бива. :D
Преди известно време бях коментирал,4е тук е пълно с "разбира4и"-пубери,които си 4ешат езика и 90% от писаното тук са пълни глупости,само 10% отговарят на истината и за пореден път се убеждавам,4е е пълно с отег4ени хора като теб в слу4ая:D,ам спри да 4етеш отег4аващи постове ве мой8),дай нещо разли4но,трябва да се радваш,4е има такива като мен,дет от време на време напомнят на заблудените овце тук къде е пътя;),но явно за пореден път си губя времето:S!! С нетърпение о4аквам,прословутия 12 мегапикселов ериксон и смешно видио от 640x480(woo)...спомням си времето когато тръбяха за "феноменалния" телефон на сони,който насо4и вниманието върху себе си за известно време,но явно вси4ко е било на празно:...един дизайн и нищо друго:D! Аре брато,4ети тук и не се отег4авай толкова,4е виж си полу4ил комплекс за малоценност:P,ако питаш мен ходи пий една бира(beer) и няма да си така отег4ен:D Аре със здраве;) и не ми благодари за написаното до тук,ако не ти хареса,друг ще го хареса8)! Да се надяваме,4е тук не е пълно с отег4аващи като теб:P:S:X
АХХАХА. Лаик. Само да те попитам - колко телефона могат да записват HD видео. 200? Аз мисля, че е само един. И 4есно казано ми писна да, виждам постове в който има над 20 правописни грески и буквите "ч" и "ш" не съществуват освен това препинателните знаци, са сложени, на, грешни места Абе карай. Не ми се занимава... ;)
П.С: Недей да ми отговаряш с нещо от сорта: "Та в това твое мнение има над 20 правописни грешки, какво си започнал да ми пишеш бе селянин??". Написах мнението си така, за да видиш колко добре пишеш. :)
П.С: Недей да ми отговаряш с нещо от сорта: "Та в това твое мнение има над 20 правописни грешки, какво си започнал да ми пишеш бе селянин??". Написах мнението си така, за да видиш колко добре пишеш. :)
Всъщност, телефоните са три. Не го приемай като заяждане, просто споменавам. (blush)