G700
Re: Sony Ericsson G700i
Проблема на този телефон е самата батерия. Тя е модел BST-36, а качествените батерии за този клас са BST-33 - именно ползвана във К800, P990, C702 и в още много, много модели.
Гледам батерията на моя G700 , BST-33 e... до 2 дни издържа ...
ам, обръкал съм значи модела, мислех си че е с малката. Провери в сервиз дали телефона ти няма завишена консумация, но мисля че за него 2-3 дена е нормално.
Благодаря за отговора. Въпрос: Мога ли да намеря батерия за G700, която да издържа по-дълго време и какви характеристики да има?
ми пишат го по ревютата повече от 72 часа
Първо отиди да ти премерят консумацията, може да е повишена. След това си намали контраста до 90% (по оптимално е и 87%), а от Task manager-а си спирай неизползваните приложения.
ае баща ми си взе тела преди към половин година (може и 1 да беше) и напоследък почна да му прави проблеми.. както си седи нещо се цаква и пише, че няма връзка със СИМ-а и нито може да звъни, нито да му звънят преди да го изключи, махне картата и изчака малко :| Някви идеи? От програмката, която е на диска дали няма да стане някъф ъпдейт на софта, или..?
абе кфа е тая гаВра 2,4 имча и забележи тъч скрийн -- йеа
НОКИА са на върха !!!!!!!!!!!(flower)(flower)
НОКИА са на върха !!!!!!!!!!!(flower)(flower)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Da be napravo.:D Kato gi gledam do kade si stingali...
SAMSUNG i HTC sa No1!
SAMSUNG i HTC sa No1!
телефончето е много яко имах го преди омниата и требва да ти кажа че е по добро от тая сапунерка дето виждам на снимката
а и тъча се справя с малки икони и дори с клавиатурата с пръсти
а и тъча се справя с малки икони и дори с клавиатурата с пръсти