Satio
Re: Sony Ericsson Satio
Ако бяха повечето ми приятели от мтел въобще нямаше да се сключа договор преди години със тях.То наистина егати ебавката са тез от Мтел.А пък за тез хенди да не говорим.Как може 999л без договор и 929 със договор.То какъв е смисъл тогаз.То едно куче ще измисли по смислени цени.Явно ще изчакам 1-2 месеца да минат и във онлайн магазинтие да спадне до към 740лв.Ако мтел го пуснат на около такава цена както глобул ще е доре,ако не може да забравят за мен.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Sony Ericsson Idou
Абонат съм на "М-Тел", но си го купих преди десетина дни именно от "Германос". БГ меню си има и не е кодиран към "Глобул".
Искам да попитам.Значи ако можели мой приятел да преподпиши договора си примерно за 2 години ида земи Сатио примерно за цена от 740лв?Тоест вместо да подписва нов договор само да го преподпише?
Може, аз така направих - 760лв.
Заслужавали си парите според теб :?
Обновис си софтуера - R1CA037
Наистина подобри работата на телефона и има някои подобрения.След 2 месеца телефона ще е уникат с още 2-3 ъпдейта. ;)
Наистина подобри работата на телефона и има някои подобрения.След 2 месеца телефона ще е уникат с още 2-3 ъпдейта. ;)
-
- Регистриран: 05 мар 2009, 14:37
Телефон, който ще бъде номер едно.
Имах две нокий със симбиан и двете за 5 месеца се скапаха.
Имах две нокий със симбиан и двете за 5 месеца се скапаха.
По въпроса с обновяването - при използуване на рипеър от РС Сют дава грешка , а с Ъпдейт сървис прави ъпдейта , дава ОК , но като включа после телефона всичко си е по старому( съвсем нов е - на има-няма 2 седмици...) . Ако някой има идея как би могло да се оправи това нещо ще съм му много благодарен !
-
Всичко що е ментел - далече
-
Купил си най добрия телефон на пазара, на отлична цена.
Аз се борех за този модел, но избрах по ниския клас, малко икономия на пари.
Аз се борех за този модел, но избрах по ниския клас, малко икономия на пари.