C905

kiko_c905
Регистриран: 08 дек 2008, 18:39

Re: Sony Ericsson C905

Мнение от kiko_c905 » 21 дек 2009, 12:21

Извинявай колега просто бях с Win7 и след това си сложих пак Win XP и не си бях инсталирал FlexType! Вече има българси тоя комп. Дано си доволен! :P

Xelian
Регистриран: 22 дек 2009, 11:09

Sony Ericsson C905

Мнение от Xelian » 22 дек 2009, 11:12

Абе по доста чужди форуми казват за проблеми със звукоговорителите на телефона. Много бързо се разваляли, батерията падала много бързо такива ти ми работи. Тук не виждам някои да се е оплакал от говорителите.

kiko_c905

Мнение от kiko_c905 » 23 дек 2009, 15:10

Ами да ти кажа това е истина! Първо взех си Ц905 на 2-рия месец слушалката спря да работи и приказвах с високоговорител! Дадоха ми нов тел и пак след месец два спря да работи слушалката, варнах и го и ми го отремонтираха и сега няма проблем! След това на 7 мия месец се прецака лентовия кабел на слайда, смениха ми го ганционно! Батерията даржи 1 ден ако рачкаш може и по-малко. Ако не го пипаш 2 дена! Ако снимаш сас светкавица нон-стоп 3 часа някаде и заради това си купих соларно зарядно! Навигацията взема пари което е гадно и тя черпи много ток! Wi-Fi много често дава комуникационна грешка и неможе да се рови своботно из нета! Слаида търка в клавиатурата и се плъзга трудно! Ментак от всякаде! Мислих да си взема Сатио но няма Еквалайзер в медията и тоя Тъч не се знае колко е здрав! Иначе тоя Ц905 снимките ги прави перфектно! Клиповете биват! с 8GB карта работи перфектно! Някои пат ми забива като рова много барзо в него или като преближавам снимка, просто се рестартира сам! Това ми е мнението за Ц905, това ми се случва с него! Не го крия, и още го ползвам, но май ще го подара на някои мангал! За нищо нестава освен за разговори и снимки!

ECONT Силистра
Регистриран: 05 мар 2009, 14:37

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 00:48

Благодаря. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
:P:D

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 00:57

Добър вечер.
Говоритела на телефона, може да даде дефект, ако: бъде намокрен, мембраната му бъде прободена с игла, подаде му се по-силно напрежение, или частите вложени е него не са качествени, или в най лошия случай - СЕ ПУСКА НА МАКСИМУМ.
Батерията на телефона зависи от начина на ползване. Имам телефон на СониЕриксон от 2002 година, няма да крия, че все е с оригиналната си батерия и при стенбай издържа почти 5 дни, като за тези дни има разговор около 10 минути.
Всичко зависи от начина на ползване. Ако имаш след зареждане над 4 - 5 часа пуснат GPS, или Блутута му е пуснат за връзка с някой друг Блутуд, или използваш Интернет, или направиш над 80 снимки. Много е ясно, че на 5 или 6 час ще се наложи зареждане.
Просто батерията му е направена само за разговори и не е изчислена да подържа допълнителни функций прекалено дълго време. За тази цел има лаптопи, фотоапарати, GPS устройства. Телефона е само телефон. Батерията, ако беше с мощност над 1200 милиамперчаса, можеше по-спокойно да се работи с телефона.

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 29 дек 2009, 01:01

На същото мнение съм като Вас, относно GPS мога да Ви упровергая. Ако си инсталирате програма няма да Ви взема пари. Инсталирането става лесно, за три минути с картите, просто е нужно да знаете как става.

Xelian
Регистриран: 22 дек 2009, 11:09

Мнение от Xelian » 29 дек 2009, 21:53

Благодаря за изчерпателният отговор.

kiko_c905

Мнение от kiko_c905 » 30 дек 2009, 09:37

Гледам си грамоен относно говорител на ГМС Сони Ериксон! Ползвам Сони от години тоя Ц905 дава фабрични дефекти! Последен разгорор ве1ер преди да си легна и сътринта мн званат и тои неработи! Не е намокрен, дупнат с игла! Как ще му се даде по силно напреженен от нормалното! Нали тефона е затворен? Освен да го отвора и да му пусна малко напрежение от някоя батериия? Всичките ми Сони Ериксон до сега са свирили та са се късали само на максимум! Бах тоя телефон ако неможе да свири на макс да го направат тогава да свири по леко! А относно батериата на Ц905 930Мили Ампер часа е слаба за него? трябва6е поне 1500! Тои ако е проектиран тоя телефон само за разговори както ти казваш: Защо има GPS? Защо има WI_FI. Защо има Brauser, GoogleMaps, Games, Aplication и най разни други Екстри! ЗА ЧИЙ ТАКОВА СА... АКО НЕ НЕМОЖЕШ ДА ГИ ПОЛЗВАШ? Щом за тези цели има Лаптопи, GSP устроиства и фотоапарати! тогава защо ги прават тия ГМС защо и слагат тия екстри... ЗА ГАЗАРИЯ ЛИ? Ако си закупи ORIGINAL GSM от някаде, (едева ли от БГ) Оригинален ти казвам. няма да имаш тия проблеми които аз написах за Ц905 и ти за баатериа и нз си кво! Ако подражавам на твоето мнение, трябва да си купя един Dell Laprop. 1 Kodak или Canon 1 Tom Tom или Garmin! А защо не не и Една раница или Сак да ги нонса нон-стоп с мене? Нали електрониката варви напред нали се измисля всико по-ново, по-икономично, по-малко, с повече екстри и възможности! Нали това е целта на бъдещето... ХОРАТА ДА СА МАКСИМАЛНО ОЛЕСНЕНЕНИ! Аз за най-обикновен часовник си купувам батерия която се води сух акомулатор и 2500 мили ампер 4часа ти ще ми кажеш че за телефон 1200 мили ампер часа щяло по спокоино да се работи! Не е така Просто тия китаиски боклуци се внасят за по 20 Евро в БГ и се продават по за 800 1200 Лева! Единсвените по истински продукти в БГ са в М-тел всичко др.. не ми го хвали! Лек ден ти желая колега!

ECONT Силистра

Мнение от ECONT Силистра » 30 дек 2009, 21:35

За ментел, просто нямам думи. (whistle):X(no)
За телефоните, който се продават в страната ни, не мога да кажа добра дума. Единствено телефони, който са от нисък клас не дават дефекти. Телефони от високите класове, натъпкани с какво ли не, винаги дават дефект. Рано или късно, както писах преди дни, слушалката може да бъде фабричен дефект, поради лошо изпълнение на частите вложени в съответната партида телефони.
Относно опций на телефона като навигация, мобилен интернет, уаерлес и другите му опций, това са неща, вложени в телефона не да вършат на 100% работа, едва ли такава техника събрана в един телефон, може да бъде на сто % ефективна.
Една техника е ефективна, когато изпълнява само една функция, а не двеста опций и накрая нито една качествена.
Аз тази година си купих доста бракми, всички който бяха във високия клас изпушиха, добре, че имат гаранция.
За дефекта, който те е сполетял, може само да съжаляваме. Защото не е добре и е твърде лошо, защото тези дефекти се срещат при всички марки телефони.
В западна Европа можеш да си купиш телефон, който е произведен в Европа, но за жалост при нас не е всичко е направено качествено.
При мен звука на звън е на 70%, звук в слушалката на 20 или 30 %.

radiohead1
Регистриран: 04 окт 2008, 17:49

Мнение от radiohead1 » 06 яну 2010, 17:46

Аз се отървах от моя с905 :DУжасно съм разочарован от телефона все едно си бях с к800 само камерата беше малко по добра :|другото си бе постарому (angry)

Отговори