W995
Re: Sony Ericsson W995
Тези тонколони откъде ги взе. Ако не се лажа си взел телефона от метел с онази промоция Music Unlimited с тези тонколонки ?
Да, така е ;) Требе да ти пусна снимки от вън. То аз имам такива снимки, но са 8 мега пиксела и не ми дава да ги браузна. Трябва да са 2 мега пискела, излизат между 450-515 кб. И за 15 кб по някой път не мога да кача снимка.
Те пък от Мобиле България се излагат. Какви са тия ограничения 500 кб на снимка???? Поне 1 мб трябва да бъде, за да гледаме как им снимат на хората телефоните. (whistle)
Те пък от Мобиле България се излагат. Какви са тия ограничения 500 кб на снимка???? Поне 1 мб трябва да бъде, за да гледаме как им снимат на хората телефоните. (whistle)
Когато обектът, който снимаш е прекалено близо и не можеш да го хванеш целия, блендата автоматично се разширява и така не ти се налага да се мърдаш назад.. Мисля, че е това.;)
Всъщност, при снимането на тъмно, блендата се отваря повече и пропуска повече светлина.
Някои друг да има телефона ?
Верно някой друг няма ли го този телефон?Аз мисля да си го взимам и искам малко мнения..
Влез във форума на датата в раздел gsm - там сме трима-четирима с W995. Даже има и един пичага със Satio :)
Ако някой иска да правим бартер..Давам Xperia X1 черна за w995.. за повече инфо-skype: dizaster11
Здравейте фенове на SE W995!
Имам един въпрос - Някой знае ли как се инсталира Skype на този телефон?
В сайта на Skype не го споменават сред поддържаните модели, а аз съм виждал да се продават с инсталиран Skype на оператора 3.
Само не ми препоръчвайте да си взема телефон от тях.
Благодаря предварително.
Имам един въпрос - Някой знае ли как се инсталира Skype на този телефон?
В сайта на Skype не го споменават сред поддържаните модели, а аз съм виждал да се продават с инсталиран Skype на оператора 3.
Само не ми препоръчвайте да си взема телефон от тях.
Благодаря предварително.