XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
кой е по-добър X1 или i900 Omnia помогнете че мн се колебая кой от двата да си купя
здравйте някой може ли да ми каже как да си сложа mp3-ка за входящо повикване плс че нещо немога да намера от каде се прави.благодаря преварително
Здравейте,колебая се кой телефон да си взема:5800 или x1,по отношение на камерата,кой прави по-добри снимки и видео?За кой има повече програми?X1 нуждае ли се от хакване за да му слагам програми?Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
Здравейте,колебая се кой телефон да си взема:5800 или x1,по отношение на камерата,кой прави по-добри снимки и видео?За кой има повече програми?X1 нуждае ли се от хакване за да му слагам програми?Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
За колебанието ти между Х1 и 5800 ще ти дам един съвет или по точно въпрос:| Знаеш ли каква е разликата между мерцедес и трабант ?:|(whistle) В случая Х1 е мецедеса а 5800 трабанта. Или най добре вземи двата телефона и ги разгледай на живо за да видиш сам разликата. И ако наистина решиш да ги сравняваш на живо намери някои с xperia който му е качил windows mobile 6.5 и HTC sense(manila 2.5) като на HTC HD 2 (ако се чудиш какво е htc sense . това е програма която ти изкарва прогнозите с времето на екрана и има страшно готин вид . началния екран на HD2 е с това) И преди некой форумен хейтър да е казал некоя глупост за Х1 в сравнение с 5800 ще изброя предимства и недостатъци поне някой де:) първо предимства на 5800 - музика,сензор за движение и TV- изход и нищо друго! за качеството и силата на музиката само с това води 5800 а и че е нокиа:D(нали има заклети фенове на разни марки :) ) други предимства в сравнение с xperia-та май няма :D, Така предимства на xperia-та За момента една от най-големите резолюции 800х480 пиксела а на 5800 само 360 x 640 Технологията на дисплейте е различна . На Х1 е малко по точен дисплея при дребните работи (примерно при сърфиране из нета) .Xperia има qwerty хардуерна клавиатура която е страшно удобна за skype смс. чатове ел. пощи и тем подобни. GPS-а на xperia-та е много по силен от на 5800 и ще ти върши много повече работа да не говорим че за windows mobile има сумати навигации. Друго процесора на Х1 е 528mhz на 5800 е 434mhz . Панелите на Х1 са метални докато 5800 ми прилича на евтина сапунерка от пластмаса. Камерата на Х1 е по хубава както и автофокуса и сумати повече настройки плюс това записва VGA с 30 кадъра в секунда е и при 5800 е VGA но за качество при правене на снимки Х1 е по добър, мп на камерите са еднакви по 3.2 Сравнявал съм ги лично с един мои пр. както и на компютър после. И не на последно място в Х1 имаш windows . Имам Х1 от 8 месеца и да ти кажа от възможностите който съм му видял symbian ми прилича на тетрис!:D Други предимства и недостатъци не мога да ти изброявам че става много дълго! Но най добре е да пипнеш и двата телефона и да си поиграеш с тях за да видиш разликите. Симбияна може да ти се стори по лесен за работа щото е опростен но windows-а ще ти свърши повече работа! Все пак не си казъл за какво по точно ти трябва телефон за забавление работа или ? Това мога да кажа от мен и написаното е само за двата телефона. Разбира се има доста конкурентни предложения но аз дадох мнение само за Х1 и 5800! дано да съм помогнал!:)
Благодаря много за доста обемния ти коментар,изясни ми доста неща.Телефонът ще го ползвам като мултимедийно устройство а не за работа.Все пак не разбрах трябва ли x1 да се хаква,за да му слагам приложения?Освен това прави ли проблем липсата на акселерометър?Не съм си играл с x1 и изобщо с win-mo телефон,затова не знам доста неща за тази OS.
вервай ми :) разликата между двата телефона е наистина като мерцедес и трабант:D по добре намери некои човек с Х1 да ти го даде за 10 мин въпреки че за тва време нищо нема да му разбереш или отиди в некои магазин уж да го тестваш и да ти го включат. Двата телефона за мен си немат нищо общо Х1 е много по добър. И нужда от хакване няма. чат пат некой key да въведещ в некоя програма но това ми се е случвало 1 път от толкова много програми дето съм слагал на него. Но и да ти говоря така не го ли пробваш телефона няма как да се убедиш!
preporu4vam ti X1 100 puti e po dobur ot nokiata kamerata mu e po dobra bateriata mu izdurja pove4e samo edinstvenia minus mu e 4e ne e stereo i sviri malko po slabo ot 5800
има ли ТВ изход
Здравейте, имам следния проблем:
вчера от братчеда си взех този тел понеже си купи нов .Вечерта всичко си работеше мн му се радвах и днес нося си го в джоба вадя го и хоп не таботи тъч скрина въобще не отцепва обаче всичко си работеше дисплей бутони .... всичко без тъч скрина.реших да му направя хард ресет (след хард ресета не мога да го подкарам, защото телефона иска да цъкна по екрана, за да продължи, а не мога).... не работи.Въжможно ли е да се е развалил тъч скрина
Благодаря от сега
вчера от братчеда си взех този тел понеже си купи нов .Вечерта всичко си работеше мн му се радвах и днес нося си го в джоба вадя го и хоп не таботи тъч скрина въобще не отцепва обаче всичко си работеше дисплей бутони .... всичко без тъч скрина.реших да му направя хард ресет (след хард ресета не мога да го подкарам, защото телефона иска да цъкна по екрана, за да продължи, а не мога).... не работи.Въжможно ли е да се е развалил тъч скрина
Благодаря от сега