Satio
Re: Sony Ericsson Satio
някой пробвал ли е новия ъпдейт?
да аз сам с новия ъпдеит!даже има и функция телефона да става като медиен сървър!с ъпдеита за камерата направените клипове са още по добри!при мен е така,незнам как с версиите които са в бг ,защото аз се намирам в великобритания
има ли някой на представа дали SE Satio работи със bluetooth parrot 3100 за автомобил нормално. чувал съм, симбианите нещо се под бъзикват с тези устройства. Като казвам нормално - да му отваря phone book - а.
Колко време изкарва батерията. Има доста въпроси, а никой нищо не пише по този въпрос. SE по принцип карат повече от другите телефони, но при този с този голям екран и тази малка батерия?
Някакви оплаквания при използването на телефона? Как работи WiFI - не е ли бавно?
Новия uodate забързва ли малко телефона?
Благодаря предварително!
Някакви оплаквания при използването на телефона? Как работи WiFI - не е ли бавно?
Новия uodate забързва ли малко телефона?
Благодаря предварително!
При мен батерията кара максимум 2 дни!
Не забелязвам да се е забързал.
Не забелязвам да се е забързал.
Здравейте!Имам следния проблем - ползувам Гармин ХТ , като досега си вървеше добре , както и Гмапс.След като направих ъпдейт не мога да си ползувам ГПС'а.Включен е както трябва , софта го разпознава , но след около 10 минути не хваща кьорав сателит.Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем или е експерт в тая работа да ми подскаже някакво решение!
-
- Регистриран: 15 мар 2007, 23:22
преди около 6 месеца и аз имах подобен проблем единствено след преинсталиране на Гармина се оправи
За съжаление , моят проблем не се оказа същият!При мен въобще го нямя ГПС'a.Според настройките и таскмана всичко си работи ОК , само дето не се закачва за сателити.Мъка...Преинсталацията не оправи работата , а не ми мяза на хардуеърен проблем , защото подозрително съвпадна с ъпгрейда.Може да е некъв бъг, ама аз не ги чаткам много тия работи.
-
- Регистриран: 04 апр 2010, 16:52
Като цяло от всичко прочетено до тук,на видях точни коментари за това дали си струва парите или не.Информацията ми е нужна защото в момента съм доста объркан.
Сатио или НокияН900 или Н97Мини(за нея ми казаха че дава дефекти,не знам какви)
също Нокия X6-16GB.Все пак става въпрос за НЕ-малко пари и ако може някой да даде предимствата и недостстъците на изброените по-горе модели вкл.Сатио.
На нокйите им работел GPS-a,а на Сатио Не (дори чето в някакъв форум че е платен),а ако се свърже със спътник е мн.бавен.като цяло Нокия Или Сатио(12 MP камера)????
Сатио или НокияН900 или Н97Мини(за нея ми казаха че дава дефекти,не знам какви)
също Нокия X6-16GB.Все пак става въпрос за НЕ-малко пари и ако може някой да даде предимствата и недостстъците на изброените по-горе модели вкл.Сатио.
На нокйите им работел GPS-a,а на Сатио Не (дори чето в някакъв форум че е платен),а ако се свърже със спътник е мн.бавен.като цяло Нокия Или Сатио(12 MP камера)????
Някой знае ли кода за изчистване на регистъра?