Satio
Re: Sony Ericsson Satio
не знам дали има версия за тъчскрийн,но ако намерите такава,по-подробна навигация за симбиан от sygic mcguider не съм срещал,инсталацията е повече от елементарна,а картите са в пъти по-добри от тези на гармин(уцелва номерата).за s60 3rd edition я има,но за 5-цата не сум се интересувал,понеже смених операционната система,ако на някой му се занимава,да се поразтърси,едва ли ще съжалява;)
аз лично изпитах куп неприятни моменти с сатио ... батерия , забива и какво ли още не, що се отнася до блутута .... с нищо не мога да го перна като хората.. нито гармин нито пц ни блутут хендсфри филипс, която работи с абсолютно всичко друго !!! (no)
-
- Регистриран: 13 апр 2010, 13:52
има ли някой от Бургас със Сатио за да ми помогне да исталирам Sygic McGuider на него...бос сам много в тая област за това моля за помощ...моден фотограф съм и който ми помогне ще има една безплатна фотосесия от мен :)
поредната излагация със симбиан
добре че не се набутах а си взех изпитан покет
добре че не се набутах а си взех изпитан покет
Аз пък съм много доволен от телефона!
Не мога да разбера за какви изключвания и тем подобни бъгове!
За това за което съм си искал: това е моя телефон.
Не мога да разбера за какви изключвания и тем подобни бъгове!
За това за което съм си искал: това е моя телефон.
Прегледай тази тема:
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=18437
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=18437
Имах Qtek 9100 после Omnia.Бях свикнал с WM телефони и когато случайно се сдобих със Satio ми бе доста криво.Свикнал съм да мога да човъркам и да сменям Rom-ове и да треперя дали няма да "убия"апарата/Омниа/. След седмица съм много доволен от придобивката.Има по-добро качество на звука,не ми е забил нито веднъж,навигацията вдява бързо,звъни силно,качесвени симки и видео,голям екран и тх.и тн.,човъркам го/сертификати,хакване.../Дразнят ме 2 неща.Първото е,че немога да променям драстично началния екран/може със Шела,но е бъгав/и ,че Блутута и Wi-Fi-to когато не се използват се самоизключват/поне при мен е така,може и да е от настройките ми/.Дразни ме и бутона за заключване на екрана,но откакто инсталирах програма която използва сензора за близост да заключва екрана,вече ми е ОК.И така,телефона е готин и ме удовлетворява напълно.Все пак не съм дал 1000 лв. за него а около 690 лв./лизинг към Глобул/.
но откакто инсталирах програма която използва сензора за близост да заключва екрана
Дай линк за тая програма, ако може!
Дай линк за тая програма, ако може!
понеже е към друг форум незнам дали е редно.Дай адрес и ще я пратя.
ПП: ето как се казва фаила PocketSensor.v1.0.S60v5.SymbianOS9.4.Retail-FoXPDA
ПП: ето как се казва фаила PocketSensor.v1.0.S60v5.SymbianOS9.4.Retail-FoXPDA
благодаря!!!
Намерих си я . Има я даже на Български!
Намерих си я . Има я даже на Български!