XPERIA X10
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
Според ревюто на ареновци нема дивх или хвид (angry)(blush)(angry)
[Quote]айде бе андроид с БГ меню [/Quote]
Има, има, колко му е едно меню? Макар превода на отделни места да е странен.
За [B]zhivkomitev[/B], жена ми си го купи на изплащане по програмата "Заедно". Ще и излезе около 780лв.
Има, има, колко му е едно меню? Макар превода на отделни места да е странен.
За [B]zhivkomitev[/B], жена ми си го купи на изплащане по програмата "Заедно". Ще и излезе около 780лв.
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Поръчах си го и сряда най късно и аз ще съм един горд собственик х10. :) (whistle)
разглеждах в нета за програмки и не открих много,в маркет плейс на андроид имали нещо интересно?
разглеждах в нета за програмки и не открих много,в маркет плейс на андроид имали нещо интересно?
ето ти саит с програми за xperia x 10 аз от там свалям http://www.androidfreeware.org/
аз съм много довoлен от experia x 10 :D:D:D
с коя версия на андроид си? Четох, че чак наесен ще дадат ъпдейт до 2.1 за този модел.
Аз вече се глася да ъпдейтвам моя легенд до 2.2 като го пуснат официално
Аз вече се глася да ъпдейтвам моя легенд до 2.2 като го пуснат официално
-
- Регистриран: 13 юни 2006, 12:47
Имам HTC Legend а днес взех и Xperia-та. Освен мегапикселите на камерата, в Сонито няма нищо, което да е по-добро от Легендата. Разочарован съм (blush). Та, пуснах го за продан, а за втората си карта ще се пробвам да намеря Desire на добра цена.
още сам с 1,6 андроит
явно не правиш разлика между двата телефона. несамо камерата дава предимство на experia x10 аи процеспра които е 1GHz Qualcomm Snapdragon
-
- Регистриран: 13 юни 2006, 12:47
Процесора сам по себе си не прави телефона, преди имах Омния ХД с 1 гига, но Симбиана го спъваше отвсякъде, дори кастъм ромовете не помагаха. А ти явно не четеш внимателно - Xperiata не струва в сравнение с HTC-то, може и да е заради 1,6 Андроида, но като цяло не го харесах - евтина пластмаса, прекалено чувствителен дисплей ... не ми се обяснява повече. Все пак е по-добър от която и да е Нокиа ;)