XPERIA X10
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
[Quote]явно не правиш разлика между двата телефона. несамо камерата дава предимство на experia x10 аи процеспра които е 1GHz Qualcomm Snapdragon[/Quote]
убеден ли си, че процесора ще помогне?
Поредното мнение, базирано на картинки и коментари от нета:|
Смешен си
убеден ли си, че процесора ще помогне?
Поредното мнение, базирано на картинки и коментари от нета:|
Смешен си
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Колеги,тази тема е за х10, а не за кои телефон е по добър,х10 или HTC едикоеси.
Аз лично съм със HTC HD2 но си поръчах и х10 щот съм си фен на сони ериксон,ще му се накефя и ще го подаря на моита или на сестрами.
А тук трябва да си помагаме по въпроси свързани с Х10 ;)
И като цяло в отговор на по доло написаното мисля че неможе да се прави такова сравнение,когато имаме един и същ процесор и различни операционни системи (в примера с омнията)зависи коя е по тежка,е едно а когато говорите за една и съща операционна система в случея андроид било то 1.6 или 2.1 то със сигорност няма как 600мх да се държи по добре от 1гх при все че и на двата тела процесорите са на една и съща фирма,и има и и други плусове телефончето по големия 4" капацитивен дисплей някой каза че бил много чуствителен то точно това е също един от плусовете със сигорност на hd2 е по чуствителен защото съм работил и с двата и незнам за него какво би казал,също така в резолуцията на дисплея на х10 е уникална и доста по голяма от на другия тел за които ставаше вапрос,ще има ъпдейт за х10 с които ще се снима видео в HD формат което е готино но пък със сигорност за HTC ще има много повече програми и приложения ;) ,но всеки си прави избора за съжаление не се сдържах и отговорих но пак ви подканвам да спазваме темата и да пишем тук по въпроси свързани с Х10 а не кои тел е по добър.
Аз лично съм със HTC HD2 но си поръчах и х10 щот съм си фен на сони ериксон,ще му се накефя и ще го подаря на моита или на сестрами.
А тук трябва да си помагаме по въпроси свързани с Х10 ;)
И като цяло в отговор на по доло написаното мисля че неможе да се прави такова сравнение,когато имаме един и същ процесор и различни операционни системи (в примера с омнията)зависи коя е по тежка,е едно а когато говорите за една и съща операционна система в случея андроид било то 1.6 или 2.1 то със сигорност няма как 600мх да се държи по добре от 1гх при все че и на двата тела процесорите са на една и съща фирма,и има и и други плусове телефончето по големия 4" капацитивен дисплей някой каза че бил много чуствителен то точно това е също един от плусовете със сигорност на hd2 е по чуствителен защото съм работил и с двата и незнам за него какво би казал,също така в резолуцията на дисплея на х10 е уникална и доста по голяма от на другия тел за които ставаше вапрос,ще има ъпдейт за х10 с които ще се снима видео в HD формат което е готино но пък със сигорност за HTC ще има много повече програми и приложения ;) ,но всеки си прави избора за съжаление не се сдържах и отговорих но пак ви подканвам да спазваме темата и да пишем тук по въпроси свързани с Х10 а не кои тел е по добър.
като стана на вапрос на HD2-то колко му издържа батерията че сам се навил да го копувам и това мн ме притеснява
ако се ползва само като телефон с някое и друго sms-че 3-4 дни, ама това "нещо" :D не може да се използва само като телефон ;), така, че всяка вечер на зарядното, имам впредвид 1 час интернет, малко Word i Excel, 30-40 мин. разговори, 1 час филмчета и някоя и друга игричка :)
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Докато ти е нов няма да караш повече от ден,щото мн ще го ръчкаш и по нататък ще ти кара по два дена,сигорно само за разговори ако се ползва можеби три дена незнам :)
Но за въпроси за HD2 тук не е мястото а тук ;) -> http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=250855&cat_id=6
Но за въпроси за HD2 тук не е мястото а тук ;) -> http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=250855&cat_id=6
От два дена го имам, погледнах за мнения и к'во, само кой телефон е по-добър и кой не. Дайте някои готини работи за Андроида, яки програмки функции, кой какво е открил и т.н., той скоро излезе на пазара а вие сте почнали да си ги мерите и нищо интересно по темата.
-
- Регистриран: 13 май 2010, 06:26
тоя телефон бих си го купил на цена 600 лева ама веднага защото този телефон е върховен nokia i samsung ряпа да ядат.Само sony ericsson нищо друго
-
- Регистриран: 25 май 2010, 15:09
Здравейте момци, взех XPЕRIA X10 и имам питане. Има ли телефона нормална светкавица или не, защото моя телефон няма такава. Единствено като опция в настройките на камерата има "светлина върху снимката", при активирането на която светлината е постоянна като на фенер. Това ли е единствената светлина или трябва да има нормална светкавица?
zdraveite. vzeh xperiata i predstavete si niama belezki za vsichko triabva da se minava orez neta. razocharovan sum.(angry)
svetkavicata e taka kato fener- tapo , i za da si aktiviras kalendara triabva da go sinhroniziras s gmail. niama kacheni nikvi karti. v magazinite go predstaviat kato edva li ne bznes phone, no spored men e telefon za tineizari(no)(no)(no)(no)(no)(no)(no)(no)