Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
Така. Нека някой горд притежател да сподели дали като си зарежда телефона, му изписва че батерията е пълна, когато се зареди? Аз го зареждам около 2-3 часа, индикатора на батерерията си премигва, все едно си се зарежда. Като го изключа и го включа пак на зарядното обаче, веднага дава Battery charged и отгоре си изписва че е пълна. Защо така? И така ли е при всички телефони със symbian? Благодаря предварително.
При мен като се зареди батерията за кратко си изписва на екрана, че батерията е заредена, а лампичката горе вдясно (която мига червено, когато батерията се изтощи) става зелена, докато не изключа от зарядното (след което изгасва, естествено).
Подобно съобщение ми се появи веднъж. Съобщението го получих, когато се опитах да се свържа към мрежата на едно заведение. Не знам дали пролемът беше в шлюза, но една колежка също не успя да ползва интернет през нейния iPhone. Затова си мисля че не е от телефона, а по-скоро от настройките на рутера. Така че пробвай да настроиш рутера или да се свържеш към друга мрежа. Не знам дали съм помогнал, но все пак - успех!
-
- Регистриран: 16 май 2010, 17:51
"няма отговор от шлюза" значело - "вие сте тъпа и не си помните паролата на рутера" :D поне това разбрах току що, иначе като въвеждам грешна парола уж се свързва ама нъцки
Говоря (т.е. пиша, де) за мрежи, които не изискват парола за достъп или "предварително споделен ключ". На останалте си се появява клавиатура, на която да се въведе паролата/ключа.
Възможно ли е някой от вас да си провери къда му е произведена батерията - Китай или Корея? А още по-добре би било да пратите 1-2 снимки с добро чакество на батерията отзад и отпред. Благодаря предварително.
Къде изчезнаха всички? :P Айде да попитам още нещо, пък дано някой склони да отговори - мърда ли ви задното капаче наляво-надясно? Ходих в Германос и капачето на техния Vivaz мърдаше точно като на моя. Не е нещо кой знае какво, но леко ме дразни.
Моя го купих от виваком и също имам малък ход наляво-надясно,такаче не се притеснявай .Отново поредната некачествена сглобка за symbian s60v5.То не беше Нокиа 5800(отзад в горния ляв ъгъл зее процеп),5530(задния капак хлопа),Виваз(ход на капака наляво-надясно),абе въобще така ще стоят нещата,ако искаме функционалност на ниска цена.Иначе съм много доволен от апарата .Така,че не се притеснявай не си единствен .
А батерията на пръв поглед ,като махнах капака и на нея пишеше EP500 ,като се зареди телефона ще я махна за да видя какво пише от другата страна и ще пиша.
А батерията на пръв поглед ,като махнах капака и на нея пишеше EP500 ,като се зареди телефона ще я махна за да видя какво пише от другата страна и ще пиша.
Моя го купих от виваком и също имам малък ход наляво-надясно,такаче не се притеснявай .Отново поредната некачествена сглобка за symbian s60v5.То не беше Нокиа 5800(отзад в горния ляв ъгъл зее процеп),5530(задния капак хлопа),Виваз(ход на капака наляво-надясно),абе въобще така ще стоят нещата,ако искаме функционалност на ниска цена.Иначе съм много доволен от апарата .Така,че не се притеснявай не си единствен .
А ето и снимки на батерията.Дано съм ти помогнал.
А ето и снимки на батерията.Дано съм ти помогнал.
Снимки на батерията http://pasatbg.snimka.bg/other/bateriya.504960 .