Vivaz

NikeNike
Регистриран: 24 окт 2009, 13:15

Re: Sony Ericsson Vivaz

Мнение от NikeNike » 21 май 2010, 22:57

Така. Нека някой горд притежател да сподели дали като си зарежда телефона, му изписва че батерията е пълна, когато се зареди? Аз го зареждам около 2-3 часа, индикатора на батерерията си премигва, все едно си се зарежда. Като го изключа и го включа пак на зарядното обаче, веднага дава Battery charged и отгоре си изписва че е пълна. Защо така? И така ли е при всички телефони със symbian? Благодаря предварително.

gzagorov
Регистриран: 02 окт 2006, 23:53

Мнение от gzagorov » 23 май 2010, 12:55

При мен като се зареди батерията за кратко си изписва на екрана, че батерията е заредена, а лампичката горе вдясно (която мига червено, когато батерията се изтощи) става зелена, докато не изключа от зарядното (след което изгасва, естествено).

gzagorov

Мнение от gzagorov » 23 май 2010, 13:04

Подобно съобщение ми се появи веднъж. Съобщението го получих, когато се опитах да се свържа към мрежата на едно заведение. Не знам дали пролемът беше в шлюза, но една колежка също не успя да ползва интернет през нейния iPhone. Затова си мисля че не е от телефона, а по-скоро от настройките на рутера. Така че пробвай да настроиш рутера или да се свържеш към друга мрежа. Не знам дали съм помогнал, но все пак - успех!

zver4etooo
Регистриран: 16 май 2010, 17:51

Мнение от zver4etooo » 24 май 2010, 10:44

"няма отговор от шлюза" значело - "вие сте тъпа и не си помните паролата на рутера" :D поне това разбрах току що, иначе като въвеждам грешна парола уж се свързва ама нъцки

gzagorov

Мнение от gzagorov » 24 май 2010, 22:40

Говоря (т.е. пиша, де) за мрежи, които не изискват парола за достъп или "предварително споделен ключ". На останалте си се появява клавиатура, на която да се въведе паролата/ключа.

NikeNike

Мнение от NikeNike » 25 май 2010, 23:44

Възможно ли е някой от вас да си провери къда му е произведена батерията - Китай или Корея? А още по-добре би било да пратите 1-2 снимки с добро чакество на батерията отзад и отпред. Благодаря предварително.

NikeNike

Мнение от NikeNike » 27 май 2010, 09:44

Къде изчезнаха всички? :P Айде да попитам още нещо, пък дано някой склони да отговори - мърда ли ви задното капаче наляво-надясно? Ходих в Германос и капачето на техния Vivaz мърдаше точно като на моя. Не е нещо кой знае какво, но леко ме дразни.

pasatbg
Регистриран: 25 дек 2008, 00:03

Мнение от pasatbg » 27 май 2010, 14:17

Моя го купих от виваком и също имам малък ход наляво-надясно,такаче не се притеснявай .Отново поредната некачествена сглобка за symbian s60v5.То не беше Нокиа 5800(отзад в горния ляв ъгъл зее процеп),5530(задния капак хлопа),Виваз(ход на капака наляво-надясно),абе въобще така ще стоят нещата,ако искаме функционалност на ниска цена.Иначе съм много доволен от апарата .Така,че не се притеснявай не си единствен .
А батерията на пръв поглед ,като махнах капака и на нея пишеше EP500 ,като се зареди телефона ще я махна за да видя какво пише от другата страна и ще пиша.

pasatbg

Мнение от pasatbg » 27 май 2010, 17:00

Моя го купих от виваком и също имам малък ход наляво-надясно,такаче не се притеснявай .Отново поредната некачествена сглобка за symbian s60v5.То не беше Нокиа 5800(отзад в горния ляв ъгъл зее процеп),5530(задния капак хлопа),Виваз(ход на капака наляво-надясно),абе въобще така ще стоят нещата,ако искаме функционалност на ниска цена.Иначе съм много доволен от апарата .Така,че не се притеснявай не си единствен .
А батерията на пръв поглед ,като махнах капака и на нея пишеше EP500 ,като се зареди телефона ще я махна за да видя какво пише от другата страна и ще пиша.

А ето и снимки на батерията.Дано съм ти помогнал.

pasatbg

Мнение от pasatbg » 27 май 2010, 17:18

Снимки на батерията http://pasatbg.snimka.bg/other/bateriya.504960 .

Отговори