XPERIA X10
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
kasor123, ако се постараеш да си прегледаш телефона в сетингите, ще видиш, че има пълен HELP с инструкции, направен за малки деца, за това какво представлява Х10, как се борави с него и т.н и т.н. А..... ръководството го има и на български - пак на телефона :))
Kasor123 - Това е телефон, чиито приложения на 99,9% комуникират през Интернет. Точно това е бизнес телефон. Аз се родих с него. Все едно съм си взел офиса под мишница и навсякъде мога да си свърша работата.
Решението е елементарно - плащаш си за неограничен достъп до Интернет през мобилния ти оператор и навсякъде си ползваш телефона. За препоръчване е обаче да ползваш WiFi-то, където е налично, защото връзката е по-бърза.
Относно светкавицата - ако искаш такава - купи си фото-апарат :))) Това все пак е телефон :)))
Решението е елементарно - плащаш си за неограничен достъп до Интернет през мобилния ти оператор и навсякъде си ползваш телефона. За препоръчване е обаче да ползваш WiFi-то, където е налично, защото връзката е по-бърза.
Относно светкавицата - ако искаш такава - купи си фото-апарат :))) Това все пак е телефон :)))
Интересен преглед на телефона за който разбира руски:
http://www.mobile-review.com/index.shtml
http://www.mobile-review.com/index.shtml
Много слаба поддръжка отстрана на SE за този телефон ... забавиха се твърде много с версия 2.1 на андроид.
taka e malko izburzah sas zakliucheniata. veche 3 dni go polzvam i ne e los. svalih dosta prilozenia .no vse pak malko sazeliavam ce si smenih e72 i vzeh x10, no zdrave da e. kakto kazah tel. ne e los. malko mu e tih zvuka. pri vas taka li e
kasor123,
Тихичък е, да не говорим, че с този плосък и ръбест панел е доста неудобен за ухото. Друго нещо забелязах и аз - като говоря по него и направо ми пържи главата. Това явно е от всичките приложения, които се надпреварват да комуникират с мрежата. Затова, хората са си приложили слушалки (Handsfree), чийто звук се оказа доста впечатляващ.
Моята препоръка е да се ползват слушалките, ако не искате да имате главоболие!
Тихичък е, да не говорим, че с този плосък и ръбест панел е доста неудобен за ухото. Друго нещо забелязах и аз - като говоря по него и направо ми пържи главата. Това явно е от всичките приложения, които се надпреварват да комуникират с мрежата. Затова, хората са си приложили слушалки (Handsfree), чийто звук се оказа доста впечатляващ.
Моята препоръка е да се ползват слушалките, ако не искате да имате главоболие!
Добър телефон!
Аз пък съм разочарован от Desire,Hero-to ми беше по добро,забива,рестарт,иначе е уникален,но с тази батерия 2 дена..... и затова гледам Сонито.... ама маи и той не става.. :|
ste go prdavam
[Quote]Друго нещо забелязах и аз - като говоря по него и направо ми пържи главата.[/Quote]
Пържи защото SAR-a му е голям: "SAR EU 1.25 W/kg (head) "
Пържи защото SAR-a му е голям: "SAR EU 1.25 W/kg (head) "