C702
Re: Sony Ericsson C702i
telefona ina4e e 6 samo kamerata e malko bavna!tova izturkvane samo me drazni!pri men zapo4na da se polu4ava na 3 mesec!
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Sony Ericsson C702i чудесен е
Би ли ми дал линк от къде да изтегля този софтуер и някой препоръки как се инсталира на телефона,защото нямам опит с инсталирането на ериксон,става въпрос за телефона на баща ми,а също така и нуждае ли се от карти и от къде се свалят ако е така.Мерси предварително!
Утре ще взимаме един. В германос цената ми се вижда добра, други предложения за магазин?
Някой да има идея за Java калкулатор който да може да смята и корени, съвместим със A1, A2 и S40 v3?
-
- Регистриран: 01 авг 2009, 16:32
БРАТЛЕ СИГУРНО ЩЕ ГО КУПЯ ПИШИ НА [email protected] да се разберем моля те:|
R3EK002
Излезе нов софтуерен ьпдейт - R3EK002.
Батерията издьр. до 8 дни при нормална експ. Като цяло е мн. по бьрз има подобрения в много неща. Най много са подобрили камерата, сега снима почти като К800. GPS-a работи много бьрзо и пести батерията. Обновлението става най лесно през уеб страницата на СЕ ако телефона ви е регион Адриатик. Ако не е ще загубите БГ.
Батерията издьр. до 8 дни при нормална експ. Като цяло е мн. по бьрз има подобрения в много неща. Най много са подобрили камерата, сега снима почти като К800. GPS-a работи много бьрзо и пести батерията. Обновлението става най лесно през уеб страницата на СЕ ако телефона ви е регион Адриатик. Ако не е ще загубите БГ.
Re: R3EK002
И аз най-после сколасах да сложа R3EK002 - потвърждавам, че най-после този телефон се сдоби с ГПС. До сега бях с R3EA037 и ГПС-а работеше по следната схема: излизам на открито, 50 минути опити да намери спътници, батерията е почти източена, спътници няма :)
А по форумите дори се пише, че и с по-старите версии нямало проблем с ГПС-а (пародия).
За камерата не съм го гледал как снима, но поне вече имам ГПС...
А по форумите дори се пише, че и с по-старите версии нямало проблем с ГПС-а (пародия).
За камерата не съм го гледал как снима, но поне вече имам ГПС...