Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
Привет на всички. Отностно телефончето Вивас. Като изцяло е много хубав. Да действително, че има минуси и те са, че е слабо на възпроизвеждане на музика. Прочетох, че някой се оплакват от задния капак че им играе - при мен няма такова нещо. Моят Вивас съм го взел от М-Тел. Отностно интернета е много добър отваря страниците доста бързо. Също така срешнах тук, че някой не могат да се свързват, че нямат отговор от шлюза. Причината не е в телефона, а в настройките на рутера.
Вероятно не е активирано DHCP-то на точката за достъп. Отностно снимките като качество хич не е лошо, да вярно ако е по тъмно има малко шум. Отностно видеото много добро е качеството бих казал, че е отлично. Като изцяло телефона си е на ниво. Като оценка бих му дал 5,7.
Вероятно не е активирано DHCP-то на точката за достъп. Отностно снимките като качество хич не е лошо, да вярно ако е по тъмно има малко шум. Отностно видеото много добро е качеството бих казал, че е отлично. Като изцяло телефона си е на ниво. Като оценка бих му дал 5,7.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Здравей. Имам няколко въпроса относно твойто мнение, защото близък приятел си е харесал телефона, но той не влиза по форуми и разчита повече на мен за съвет. Слабото възпроизвеждане на музика от слушалките ли е или от самия телефон ??? Ако е от слушалките, опитвал ли си с други ? Също така как се представя телефона по време на разговор, най-вече навън като си. Дисплея също ме интересува дали върши работа на слънце или е тотално неизползваем. Задния капак може би е дефект в определени бройки в началото и вече да и изчистено като проблем. Оценката от 5.7 предполагам че е по 6 - то балната система а не по 10-то балната както е модерно напоследък ???? И последно... батерията... при средно ползване държи ли поне 2 дена ? под средно разбирам 20тина мин музика, около 30-40 мин разговор и 5-6 снимки на ден. Благодаря ти предварително.
da estestveno daje ima i gps taka 4e ako go zagubi6 spokoino;);)
Привет. За възпроизвеждането на музика е малко слабо от самият телефон. За разговорите на открито не мога да се оплача ( е ако има някой където не го чуват на открито значи проблема явно не е от телефона :-) Отностно дисплея - на слънче ако ти е тъмен фона няма да видиш почти нищо освен буквите ако са бяли. Ако примерно фона е светъл се вижда добре. За часовника е малък и трябва да го отключиш за да видиш колко е часа. Да оченката ми е по 6 - то балната система, а не по 10 балната система. За батерията издържа, на всичко - раговори, видео, музика - тествал съм го.
Как се активира DHCP-то за точка за достъп.
Някой би ли обяснил как да персонализирам звъненето на всеки един номер,от 2 дена се опитвам и нестава (blush)
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
ako ve4e ne e kasno eto kak stava :1.izbira6 ot ukazatelq jelaniq kontakt 2.otvarqne 3.opcii 4.ton na zvanene - tova e
и при мен има някакъв проблем със шлюза.какво става някой има ли идея?един приятел с нокиа се връзва без проблем.мрежата няма парола.става въпрос за БТК-АДСЛ.ще се радвам някой ако има мнение по въпроса,да не говорим че след като ми излезе грешката за отговора от шлюЗа телефона забива и му трябва рестарт иначе незнае на кой свят е
Инасталирах си програмата mobilevoipraider/symbian но немога да направя обаждане влизам си в акауна и при опит да набера номер изписва "неподържаща медия " при инсталирането пишеше че програмата работи със Sony Ericsson Satio
мисля че нямат разлика със Vivaz ,някой има ли идея къде е проблема?
мисля че нямат разлика със Vivaz ,някой има ли идея къде е проблема?