Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
ima si vsi4ko ako iska6 me nameri na skype ivan.nedev8
-
- Регистриран: 12 авг 2010, 18:41
Здравейте, и аз съм доволен собственик на Виваз, но в първите дни нямаше проблем, а напоследък камерата ужасно гадно накъсва, през 5-6-7 секунди забива за около половин секунда, супер гадно е.
Преинсталирах, рестартирах.... все същото. Сега правя нов преинстал, не знам защо на версията на ОС все си стои 12.04.2010г, въпреки ъпдейта.
На страницата на СЕ са много зле - на мейли не отговарят ,а глупавият им телефон за връзка 0800..... като звъннеш автоматичен оператор ти иска номер и име после да звъннат, ама два пъти звъня и не се ожбаждат.
От Германос ми предлагат да ми сложат ОС Симбиан про, ама не знам с ъпдейтите и синхронизацията какво ще стане после от страницата на СЕ..
Луда работа.
Преинсталирах, рестартирах.... все същото. Сега правя нов преинстал, не знам защо на версията на ОС все си стои 12.04.2010г, въпреки ъпдейта.
На страницата на СЕ са много зле - на мейли не отговарят ,а глупавият им телефон за връзка 0800..... като звъннеш автоматичен оператор ти иска номер и име после да звъннат, ама два пъти звъня и не се ожбаждат.
От Германос ми предлагат да ми сложат ОС Симбиан про, ама не знам с ъпдейтите и синхронизацията какво ще стане после от страницата на СЕ..
Луда работа.
-
Започвам да се ядосвам, сега разбрах, че предишните преинсталции не са ставали, зщаото след тази последната всичко в телефона е объркано - сега наново трябва да си играя със всичко, но видеото отново забива грозноооо.
Понякога като правя снимка, ми вади съобщение "малко памет, затворете някои приложения - а такива няма отворени.
Има място на картата, запсива на нея и т.н.
След тази преинсталация телефона се бави много, отврат. Кажете ми някой от Варна който може да оправи проблема, плащам си.
Понякога като правя снимка, ми вади съобщение "малко памет, затворете някои приложения - а такива няма отворени.
Има място на картата, запсива на нея и т.н.
След тази преинсталация телефона се бави много, отврат. Кажете ми някой от Варна който може да оправи проблема, плащам си.
-
- Регистриран: 25 фев 2005, 22:49
извинявай, бих искал да те поптам какво ще рече "ОС Симбиан про" защото до сега не съм срещал такава... ?
-
Ами откровено - не знам, може би рекламен трик на служителите в Г-нос, да вземат някой лев срещу някаква услуга.
ето заради такива проблеми продадох моя, (angry) машинката си има всичко освен свестен софтуер, тоя симбиан с тъпите си сертификати е най-тъпата ОС на всички времена, без значение дали е в нокия, самсунг или SЕ
w995 е истината
w995 е истината
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Аз да попитам нещо за Виваз.Дисплея на вивaз 5 елетроден ли е?Знам че е резистивен.
Някой може да ми каже дали при този модел мога да си изкарвам виртуалната клавиатура на дисплея за всяко приложение или това е възможно само за оригиналните приложения, и ако е възможно - как?
Някой инсталирал ли си е Garmin на този телефон и коя версия?
Някой инсталирал ли си е Garmin на този телефон и коя версия?
Само на мен ли ми се струва, че видеозаписа който прави виваз е с доста бледи цветове, в сравнение с другите телефони които записват HD (например samsung wave)? :|
Здравейте,
И аз бях горд собственик на Виваз - взех си го като служебен през май, 2010. Не съм го използвала постоянно, защото имах малко препятствия докато си настроя mail account-a. Както и да е... Миналата седмица изведнъж се появи на екрана "disc error. please, press retry". Обаче и след "retry" съобщението не изчезна. Изключих го и от онзи момент не мога вече да го включа. Дори не разбрах откъде дойде проблемът. Още не мога да си открия гаранцията, затова не съм го дала на сервиз...като междувременно май се оглеждам за нов телефон.:)
И аз бях горд собственик на Виваз - взех си го като служебен през май, 2010. Не съм го използвала постоянно, защото имах малко препятствия докато си настроя mail account-a. Както и да е... Миналата седмица изведнъж се появи на екрана "disc error. please, press retry". Обаче и след "retry" съобщението не изчезна. Изключих го и от онзи момент не мога вече да го включа. Дори не разбрах откъде дойде проблемът. Още не мога да си открия гаранцията, затова не съм го дала на сервиз...като междувременно май се оглеждам за нов телефон.:)