Vivaz

tedick
Регистриран: 14 ное 2007, 10:04

Re: Sony Ericsson Vivaz

Мнение от tedick » 27 сеп 2010, 10:22

влизаш в менюто и настройките на телефона има секция за език

tedick
Регистриран: 14 ное 2007, 10:04

Мнение от tedick » 27 сеп 2010, 10:28

Влез тук :http://gallery.mobile9.com/ има всичко за Vivaz

valentin_united
Регистриран: 05 май 2009, 20:54

Мнение от valentin_united » 28 сеп 2010, 16:36

Здравейте... нямам този телефон а се колебая дали да си го купя. Сега съм с САМСУНГ ОМНИЯ И900 и дали е по-добар ВИВАЗ от ОМНИЯ. Относно видеокамера ще е по добър, но в отношение на това :
-дали лесно се слагат нови програмки,
-безплатни,
-дали трябва да се хаква телефона за да се инсталнат програмките.

Благодаря предварително

:)

skylin393
Регистриран: 09 авг 2009, 09:09

Мнение от skylin393 » 28 сеп 2010, 17:52

Здравейте ! Незнам дали е по добър от омниа и900.... но и двата телефона са коренно различни поне за мен...
програмите и игрите се инсталират лесно някои искат серфитикат но това не е проблем....
хак още няма или аз поне не съм видял :)

sslazio1900
Регистриран: 26 юли 2010, 15:03

Мнение от sslazio1900 » 10 окт 2010, 23:02

Август месец като си търсех телефон го гледах и го разцъках точно за 1 минута...голяма реклама ама голяма дървения е този телефон...един колега си взе вивас-а и днеска го разцъках малко и не останах очарован...за толкова скъп телефон една камера не върши работа или незнам аз май много искам след като си взех самсунг уейв и немога да кажа че имам перфектният телефон но определено за тази цена СЕ можеше да се постарае повечко...няма с какво да сравня и с грам бижуто на самсунг...адски дразнещо е такъв телефон като вивас-а да има толкова дървено меню няма значение че става дума за СЕ но все пак доста семпло и безлично меню има този телефон.Отделно дисплея можеше да е малко по-голям и в малко по-добро цветово отношение защото доста е важно вече за един телефон какъв дисплей го оцветява и не на последно място натискането върху екрана или аз съм свикнал с лекото и меко натискане на уейв-а или проблема е във вивас-а...като цяло найстина можеше за тези пари повечко неща да се доизпипат а не просто да му пуснат реклама на първият ХД телефон при положение че омнията излезе доста по-рано от него.

Vick4e
Регистриран: 20 май 2006, 17:51

Мнение от Vick4e » 22 окт 2010, 23:13

Моля, ще ми кажете ли как да му спра мобилния интернет ?
Не искам да използва 3G въобще, само през wi-fi да си работи ?
Уж в настройки отбелязах да използвам само GSM мрежа, обаче отварям интернет и ми зарежда страници без да хващам безжичен, т.е. явно си използва мобилния.

skylin393
Регистриран: 09 авг 2009, 09:09

Мнение от skylin393 » 24 окт 2010, 22:46

Здравейте,
За мобилния интернет - трябва да си изтриеш крайните точки. Влизаш в меню->настройки->свързване->крайни точки. Влизаш в интернет и триеш всичко , WAP услуги пак триеш всичко Temp accounts също триеш. Когато влизаш в браузъра ще те пита дали искаш да изтеглиш настойки даваш му НЕ. ;)

gogolin
Регистриран: 29 окт 2010, 15:43

Мнение от gogolin » 29 окт 2010, 21:35

super telefon za malko pari gps perfekten kamera perfektna snimki perfektni internet perfekten udoben samo bateriikata darzi po 3 dena(yes)

gzagorov
Регистриран: 02 окт 2006, 23:53

Мнение от gzagorov » 30 окт 2010, 10:36

Че има с какво да се постараят шведите, това е от ясно по-ясно. Обаче:
1. Семпло меню - аз лично предпочитам по-изчистени менюта и като цяло телефони. Нека не забравяме, че става дума за операционна система и промяната на цветовата гама (а и не само) никак не е трудна. Да не говорим, че можеш сам да си създаваш/местиш папки/икони навсякъде из менюто, за да го направиш както на тебе ти е удобно.
2. В случая на Vivaz (ако не е станало ясно, имам такъв :) големината на дисплея не е чак такъв недостатък. Можеше да сложат още няколко милиметра, но за какво. Така или иначе 3"<3,3"<4" и т.н., а те всички са по-малки от 22"-ият ми монитор. Честно казано предпочитам 42" 3D телевизор, но искам също и вила на Кайманите. Уви... какъвто и телефон/таблет да имаш, да кажеш че гледането на филм е удоволствие, по-голямо от на стандартен голям (fullHD и т.н.) дисплей си е глупост.
3. Цветове и сензитивност на дисплея. Сони Ериксон тук не са сбъркали. Просто моделът е такъв - със стандартен тип дисплей. Сега, да сравняваш супер амолед с TFT не е много обосновано. Да припомня също, че Wave използва капацитивна технология. Всичко това го има в книжките и от хартията никак не е трудно да се предположи, че моделът(-ите) на Самсунг имат огромно предимство пред тези на Сони Ериксон (и не само). Тепърва се появяват и ще се появяват дисплеи с вече не чак толкова новата супер амолед технология, предлагаща изключителна видимост (дори на слънце) и чувствителност.

frskn
Регистриран: 02 ное 2010, 15:50

Мнение от frskn » 02 ное 2010, 15:53

a nqkoi koito razbira ot vaprosniq telefon moje li da si dade skype na LS ili tuk da go pitam obshti raboti za telefona .. da ne spamq temata za glupavi vaprosi-- mnogo shte sym blagodaren ako nqkoi se otzove :):D;)

Отговори