XPERIA X10 mini
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 14:05
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini
аз също си търся розов панел за моя тел..
здравейте ,имам следното питане за тези които са в час -свалените приложения се съхраняват в паметта на телефона и заемат място...може ли да се прехвърлят в паметта на sd картата ? и има ли възможност когато се сваля нещо да може да се избира в коя памет да се съхрани ,нещо което го има при доста телефони по-нисък клас
Здравейте, бих искал да попитам някой който вече си е ъпдеитнал минито до 2.1 как е станало защото аз няколко пъти пробжам с ъпдеитъра и все не става.Ако има някои запознат и който го е направил нека опише нещата стъпка по стъпка защото уй спазвах стъпките описани в ъпдеитъра а не се получи.Предварително благодаря.:(:|
в сайта на SE всичко много добре е описано,свали си на компа pc companion и ще стане ,щом аз успях
Kolko vreme prodylji samiq updeit?
не много ,може би 10 мин
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Искам да попитам хората, които имат телефона лесно ли се пише на този малък екран. Телефона е доста добър, но не мога да разбера как се пише на този наистина миниатюрен екран...? :(
100 probi napravih da go update do 2.1 i ne stava i ne stava nervi mi ne ostanaha s tozi android.Ako nqkoi moje da pomogne s nqkakyv peniz da go update minito da pomaga pls.Mwjdu drugoto da ne bi da e it operatora- vivacom?
ЩЕ ИМА ЛИ ЪПДЕЙТ ЗА SE XPERIA 10 MINI ДО ANDROID 2.2 И АКО ИМА КОГА ЛИ ?
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Официално от СЕ отрязаха 2.2 за Xперийте(Х10,Х8,МИНИ) , но ако ти се гледа по някои Бг андро сайтове ще..разбереш повече (cyber)