XPERIA X8
-
- Регистриран: 26 дек 2010, 18:08
Re: Sony Ericsson XPERIA X8
Искам да попитам от къде мога да си изтегля игри и снимки за телефона? И дали на този телефон могат да се играят по-хубави игри, а не тривиалните със скачащи зайчета и т.н. Да кажем ми се играе фифа ;d От къде мога да си изтегля неща точно за този модел? Мерси предварително!
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Ами да ти кажа ФИФА може да се играе на телефона, защото съм виждал и е страхотно. Игри можеш да си намериш колкото си поискаш в Андроид маркета, но не и ФИФА и NFS например. Можеш да потърсиш някои игри в www.mobile9.com , но не ти гарантирам, че ще намериш нещо добро. За съжаление не мога да ти помогна повече и на мене ми са играят хубави игри на телефона ама не знам къде да намеря :|
-
- Регистриран: 04 сеп 2010, 18:49
дайте си мнението за следните телефони:
1.нокиа х6
2.сони ериксон експерия х8
3. сони ериксон експерия мини
4. лг гт540 оптимус оне
5. сони ериксон виваз
1.нокиа х6
2.сони ериксон експерия х8
3. сони ериксон експерия мини
4. лг гт540 оптимус оне
5. сони ериксон виваз
-
Изтеглих Фифа 2005 от тук:
http://www.mobileheart.com/set-downloads/games.asp?did=3812&catid=42&catname=Sport&sid=32&setid=2320&setname_LINK=Sony%20Ericsson-Xperia-X8&setname_ALT=Sony%20Ericsson%20Xperia%20X8&SETDOWN_PNAME=2320-Sony-Ericsson-Shakira-Games.aspx
Въпросите ми са след като я изтегля къде да я разархивирам ли, къде да я копирам и от къде да я намеря в телефона?
http://www.mobileheart.com/set-downloads/games.asp?did=3812&catid=42&catname=Sport&sid=32&setid=2320&setname_LINK=Sony%20Ericsson-Xperia-X8&setname_ALT=Sony%20Ericsson%20Xperia%20X8&SETDOWN_PNAME=2320-Sony-Ericsson-Shakira-Games.aspx
Въпросите ми са след като я изтегля къде да я разархивирам ли, къде да я копирам и от къде да я намеря в телефона?
-
Ами първо благодаря ти за това, че даваш линк. За това което питаш: имаш нужда от една програма, с която да си инсталирваш игрите Astro file manager, можеш да я намериш в Андроид маркета.
-
Изтеглих програмата Astro File Manager, но не знам как да инсталирам играта. Разархивирах я, сложих я в телефона, и от програмата не мога да я инталирам. Можеш ли да ми обясниш по-подробно? Мерси предварително!
-
Защо си разерхивирал играта? Просто качи файла на телефона си.От програмата влизаш там където е записана играта, отваряш я, инсталираш я и я играеш аз така си инсталирвам игрите.
-
сякак опитах. като сложа архив също не мога. Къде да дам за да започне да се инсталира? влизам в програмата, отварям, но нищо... Можеш ли да ме добавиш в скайп само да ми обясниш (gerrard_92).
а някой може ли да ми каже къде е брояча на разговорите/входящи, изходящи в минути/, защото освен брояча за данни друг не намерих... или трябва специално приложение за това?
а някой може ли да ми каже къде е брояча на разговорите/входящи, изходящи в минути/, защото освен брояча за данни друг не намерих... или трябва специално приложение за това?