XPERIA X10 mini
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Някой знае ли сервиз на сони ерицсон кадето да ми упдеитнат мини-то до андроит 2.1 тъй като при мен така и не се получи след десетки опити и даже вече 2 пъти заби яко и неможе да се рестартира тъй като батерията не се вади- ужас.Мисля си че може би е от софтуера който толкова пъти безуспешно се опитвах да надградя.
До колкото знам сервиз за Сони-ериксон е Омнител, но нямам впечатления от него.
От кой град си, ако си от София дай да се видим да пробвам и аз да го ъпдейтна, на жена ми минито от първия път стана ъпдейта с ъпдейт сървис приложението (SEUS).
PS:
Нещо не разбирам как така телефона е забил "два пъти". Първия път шом е забил, така че нищо не е могло да го съживи как е тръгнал, че да забие втори път ?
Иначе тук се кънат, че имало бутон за ресет, но не съм го пробвал:
http://se-blog.com/2010/06/09/how-to-reset-the-x10-mini/
От кой град си, ако си от София дай да се видим да пробвам и аз да го ъпдейтна, на жена ми минито от първия път стана ъпдейта с ъпдейт сървис приложението (SEUS).
PS:
Нещо не разбирам как така телефона е забил "два пъти". Първия път шом е забил, така че нищо не е могло да го съживи как е тръгнал, че да забие втори път ?
Иначе тук се кънат, че имало бутон за ресет, но не съм го пробвал:
http://se-blog.com/2010/06/09/how-to-reset-the-x10-mini/
кирилица, бързо търсене
здравейте,
въпрос към притежателите на тоз телефон (аз се чудя дали да го купя). как работи кирилицата на него? може ли да се търси бързо име в адресната книга на кирилица (особено, ако е update-ната oc). в обзора на mobile-review пише, че не може да се търси бързо на кирилица, та затова питам. а това е важно за мен.
въпрос към притежателите на тоз телефон (аз се чудя дали да го купя). как работи кирилицата на него? може ли да се търси бързо име в адресната книга на кирилица (особено, ако е update-ната oc). в обзора на mobile-review пише, че не може да се търси бързо на кирилица, та затова питам. а това е важно за мен.
От Стара Загора съм, и тук не съм виждал тук сервиз на омнител , но ще разпитам.Иначе мерси за предложението, а колкото до забиването първия път заби и се оправи след около 2 часа сам, втория път беше след 20 дена пка заби точно на нова година жена ми реши да ни снима и да постне снимката в фейса но така остана на кадър и пак след около 2 часа като падна батерията се оправи.За ресет бутон не съм чувал, но би било добре да има за такива ситуаций.Аз си мисля че почна да забива от многократните опити за ъпдеит които бяха неуспешни.
Има ли български интерфейс този телефон?
Мерси за бързия отговор! :)
-
- Регистриран: 13 окт 2008, 22:35
Давам 25лв. за розовия панел,ако някой е съгласен да пише.
аз имам червен и зелен ако искаш пиши на скайп : assen_l_s
търся си бяло капаче за телефона моля ако някой си го дава да ми пише и да каже цена