Xperia arc
Sony Ericsson Xperia arc
Изглежда страхотно!!!И е с последна версия на андроид!Замислям се дали да не сменя сегашния ми Desire с него,въпреки че не го превъзхожда с кой знае какво?
Re: Sony Ericsson Xperia arc
Кога ли ще дойде в България?
Ми обикновено ако излезе първите три месеца на годината тук ще е септември, октомври :X
Още с излизането си телефона е с морално остарял хардуер.
Добре поне че са го пуснали с последна версия Андриод, че като знам бързината на СЕ стане ли въпрос за update-и...
Добре поне че са го пуснали с последна версия Андриод, че като знам бързината на СЕ стане ли въпрос за update-и...
Майкоо страшен дизайн.. В наща тъпа държавица докато дойде ще е остарял модел.. хаха. :X(woo):S
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Ле леее. 90% от всички потрбители са с бюджетни телефони от нисък клас и биха се изкефили на Ericsson Xperia arc или нещо в този клас, но недоволни има винаги.
Батенце,адски си прав,аз ако го имам това нещо 'ше фана да се обеся некъде'.(beer)
Телефонът още не е излязъл официално на нашия пазар и вече почват да го плюват разните му там поплювковци.
[Quote]Още с излизането си телефона е с морално остарял хардуер.[/Quote]
А да забелязвате, че за тази година СЕ са първите, пуснали телефон? Не, нали?
[Quote]Още с излизането си телефона е с морално остарял хардуер.[/Quote]
А да забелязвате, че за тази година СЕ са първите, пуснали телефон? Не, нали?
[Quote]А да забелязвате, че за тази година СЕ са първите, пуснали телефон? Не, нали?[/Quote]
Това пък от къде дойде? И как реши, че трявба да излезе, за да разбера, че MSM8250 е стар като идея и изпълнение? Феновете на СЕ са най-смешни, защото марката има много пробойни, но в доводите на лъбителите на марката се срещат два пъти повече безмислици.
Това пък от къде дойде? И как реши, че трявба да излезе, за да разбера, че MSM8250 е стар като идея и изпълнение? Феновете на СЕ са най-смешни, защото марката има много пробойни, но в доводите на лъбителите на марката се срещат два пъти повече безмислици.
Уникален телефон, заедно с Lg optimus black са уникални по дизайн, най-тънките на пазара в момента.