XPERIA X8
Re: Sony Ericsson XPERIA X8
момчета плс помогнете как да излезна от фацебоок смис не от броузера а от самата иконка ж гсм като си го зех .. влезнах и нема изход.. :Ь мерси преджарително ..
Относно иконата на Facebook и аз незнам как да се отпиша. А също така искам и да питам иматели проблем със задните капачета защото мойте скърцат и това направо ме влодява, много е дразнещо и за жалост за сега не скърца само със синия панел (който не ми харесва особенно)
Може ли да се разкодира Х8 внесен от Англия на оператора О2?
зравейте
имам проблем нямам иконка за андроид маркет и незнам как да си искарам такава
това ми е първия телефон с андроид
телефона вече съм го ъпдеитнал на 2.1
имам проблем нямам иконка за андроид маркет и незнам как да си искарам такава
това ми е първия телефон с андроид
телефона вече съм го ъпдеитнал на 2.1
решението на моя проблем е да си сменя ром-а на телефона
ще ми препоръчате ли сервиз във варна където да ми го оправят и има ли официален ром от сони ериксон за тоя телефон
а и един съвет не си купвайте телефони от getbg има и други телефони с андроид които нямат market
имам и още един въпрос дали мога да го върна телефона за това че няма маркет
ще ми препоръчате ли сервиз във варна където да ми го оправят и има ли официален ром от сони ериксон за тоя телефон
а и един съвет не си купвайте телефони от getbg има и други телефони с андроид които нямат market
имам и още един въпрос дали мога да го върна телефона за това че няма маркет
По закон вече би трябвало да върнеш стоката,независимо откъде е закупена и то в срок от 7 до 30 дена....Така бях разбрал
Само не разбрах има ли Skype? :|
Не разбрах само има ли Skype приложение? :|
Има скайп, изтегли си го от маркета !
pacoboy благодаря за отговора :) и още нещо да те питам. Мoже ли да се обаждаш от скайпа или само да чатиш :)
P.S. Още не съм го взел, обмислям, ако можеш да кажеш някои + и - за телефона. Благодаря :)
P.S. Още не съм го взел, обмислям, ако можеш да кажеш някои + и - за телефона. Благодаря :)