Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
james, май явно не си разбрал, че hummingbird e само за таблети. В момента и този телефон не е по-добър от DHD. Абсолютно всички собственици на DHD са доста доволни. И това, че си видял в някакъв сайт,че DHD е среден клас, което не е вярно, не означава, че е така. колко точки ти прави галаксито без фиксове и къстъм ромове, най-много 1200-1300, а на DHD с къстъм ром и без фиксове 1900 и повече. Така че, не си налагай мнението, като не знаеш.
Не се знае дали това ще е телефонът на 2011,защото още не сме видяли какво ще покажат Sony Ericsson на конгреса през февруари,но със сигурност ще е в топ 3!
Личи си кои са "анти-Sony Ericsson" тук. Стар хардуер, ала-бала. :)
И какво като е със стар хардуер?
И какво като е със стар хардуер?
Искам да кажа ,че Sony Ericsson винаги изкарват едни от най-добрите телефони на пазара и този е един от тях и че само те могат да изкарат още по-добър модел.Това че бил морално остарял са пълни глупости.Какво ме интересува дали е сдвуядрен процесор,дали с триядрен важно е как работи.Освен това на 90% от потебителите това не им говори абсолютно нищо.Те гледат функциите,които телефона има,а не с колко ядра е процесора.И като не ти харесва телефона защо пишеш тука пиши си във форумите на Motorola,LG.Видях че там има по едва десетина мнения за моделите от тази година,които толкова хвалите.Sony Ericsson винаги ще предизвиква дискусии,защото те са най-добрата марка мобилни телефони.А на другите коити уж били с незнам какви си характеристики никой не обръща внимание.
Корпуса прилича на метален.
Метален ли е ?
Метален ли е ?
Факта, че идва по Default с Андроид 2.3 е достатьчно за мен. От 3 години не сьм сменял телефона си (Sony W960) И сега сьм решил да взема нещо добро. Мое лично мнение е, че Xperia Arc ще се превьрне в №1 телефон за пьрвата половина от 2011. Xperia X10 е наистина красив и стилен телефон, но липсата на Major Update за мен е "Deal Breaker"!
Поздрави!
Поздрави!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Как не разбираш, че не е възможно да бъде телефон на първата половина, при положение, че в момента има по-добри?
Desire HD, Nexus S, Optimus Speed...
Desire HD, Nexus S, Optimus Speed...
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
И с кое е по зле телефона от изброените от теб?
Моето мнение е че телефона е мега красив с голям дисплей и довра камера и не на последно с най добрата за мен ОС.
Единствено не съм преценил шела на SE дали е по мой вкус.
Сега съм свикнал с шела на Samsung Galaxy S и вълшебния му дисплей.
Ако си фен на SE не се замисляй а грабвай телефона и му се кефи на макс.
Моето мнение е че телефона е мега красив с голям дисплей и довра камера и не на последно с най добрата за мен ОС.
Единствено не съм преценил шела на SE дали е по мой вкус.
Сега съм свикнал с шела на Samsung Galaxy S и вълшебния му дисплей.
Ако си фен на SE не се замисляй а грабвай телефона и му се кефи на макс.
Добре, сериозно ли не разбираш с кое изброените модели са по-хубави? Значи наистина нищчико не знаеш.