Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
Значи според вас телефоните с едноядрен процесор са по-добри, така ли? Вие сами не осъзнавате каква глупост казвате, май?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
1ghz си е пре достатъчно за телефон. Личен опит с Galaxy S.
Ох, наистина се радвам, че вие не решавате нищо. На вас сигурно и един апартамент ви е достатъчен, както и заплата от 1000 лева, и човек да не ви пипа повече?
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ;)
Иначе най-хубавото е че винаги се намират предоволни люде от даден производител или оператор, от което за съжаление не печелят потребителите...но търсенето определя и предлагането и за това сме ма такъв хал, нищо лично към конкретния модел, харесва ми, но разбира се може и повече :)
Иначе най-хубавото е че винаги се намират предоволни люде от даден производител или оператор, от което за съжаление не печелят потребителите...но търсенето определя и предлагането и за това сме ма такъв хал, нищо лично към конкретния модел, харесва ми, но разбира се може и повече :)
Един хардуер е полезен, когато има полза инак е просто е безмислен, все едно да си купиш ски, но никога да не ходиш по пистите.8)
[Quote]Значи според вас телефоните с едноядрен процесор са по-добри, така ли? Вие сами не осъзнавате каква глупост казвате, май?[/Quote]
Не знам... или не можеш да четеш, или имаш затруднения с разбирането на текста.
Мисълта ми беше, че предпочитам такива като тебе да се хвърлят на новите процесори, а когато наистина могат да влязат в употреба и станат нещо повече от маркетингов трик, ние ще се сдобием с наследниците им.
Не знам... или не можеш да четеш, или имаш затруднения с разбирането на текста.
Мисълта ми беше, че предпочитам такива като тебе да се хвърлят на новите процесори, а когато наистина могат да влязат в употреба и станат нещо повече от маркетингов трик, ние ще се сдобием с наследниците им.
Аха, разбирам. Значи е по-добре да си купиш телефон с едноядрен процесор, защото в момента се справя по-добре от един с двуядрен, така ли? Е, да те светна- ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ВЯРНО.
По същия начин можеш да кажеш, че няма никакъв смисъл да си купуваш четириядрен процесор, защото има една част от софтуера (за компютър), която не е оптимизирана. Е, да ти кажа честно, при мен си работи перфектно и се справя видими по-добре от някой двуядрен. :)
По същия начин можеш да кажеш, че няма никакъв смисъл да си купуваш четириядрен процесор, защото има една част от софтуера (за компютър), която не е оптимизирана. Е, да ти кажа честно, при мен си работи перфектно и се справя видими по-добре от някой двуядрен. :)
Виж сега, зависи от състоянието на сегашнияти телефон, а и щом няма голяма разлика. Оатани си с този. Но ако искаш да си с по хубав GSM. За мен е най - добрия Sony Ericsson
Четириядрен процесор, за да напиша един e-mail, да си пусна музика или да гледам филм? Някой ден може би... Нещо такова е и с телефоните.
Нали трябва да намират начин постоянно да точат пари от балъците. :) Ако излязат 8-ядрени, ще се купуват масово и те, че другите ще са "морално остарели". :)