Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
"Де го чукаш, де се пука" - това е казал народа...
Аз те питам едно, ти си каканижеш, като развалена плоча...
Това се случва, обикновено, когато няма какво повече да каже човек.
НЯКЪДЕ...НЯКЪДЕ да си видял, да казвам нещо конкретно за телефона!?
Зададох един въпрос, със сравнително лесен отговор, когато човек е наясно със себе си......., ти явно не си.
Когато ти самия не си наясно със себе си, някак си не върви да даваш определения за другите.
...ако не друго, това говори за комплекс, иначе казано.........., имаш проблеми човече...
Жив и здрав!
П.С.
За теб не знам, но аз наситина се отказвам да комуникирам с ...хора, които нямат какво смислено да кажат.:S
Аз те питам едно, ти си каканижеш, като развалена плоча...
Това се случва, обикновено, когато няма какво повече да каже човек.
НЯКЪДЕ...НЯКЪДЕ да си видял, да казвам нещо конкретно за телефона!?
Зададох един въпрос, със сравнително лесен отговор, когато човек е наясно със себе си......., ти явно не си.
Когато ти самия не си наясно със себе си, някак си не върви да даваш определения за другите.
...ако не друго, това говори за комплекс, иначе казано.........., имаш проблеми човече...
Жив и здрав!
П.С.
За теб не знам, но аз наситина се отказвам да комуникирам с ...хора, които нямат какво смислено да кажат.:S
[Quote]Не, последно пиша тук[/Quote]
За последно ли си тук? Не ни изоставяй, молим те!!
Та ти си най-умният:
[Quote]Вие тъпи ли сте?[/Quote]
Имаш чувство за хумор:
[Quote]А аз за какво говорих до сега?! За чичото на лелята на съседа на майката на баба ти ли?![/Quote]
Разбираш от всичко:
[Quote]Как може да се излагате така и да казвате, че едноядрен процесор е по-добре от двуядрен[/Quote] - кой го каза това - една крачка напред :P
Убедителен си:
[Quote]Аз ви казвам, че телефонът е хубав[/Quote] - не го ли кажеш още няколко десетки пъти, keyone да не се наричаш
Не налагаш мнение:
[Quote]Това е факт, не налагам нищо[/Quote]
Говориш с другите без да ги обиждаш:
[Quote]Хайде спри да се излагаш и си намери някое момиче да ти вкара мозък в главата.[/Quote]
Не си досаден, не се повтаряш по 100-200 пъти като keyone например... Да изброявам ли още? :D
За последно ли си тук? Не ни изоставяй, молим те!!
Та ти си най-умният:
[Quote]Вие тъпи ли сте?[/Quote]
Имаш чувство за хумор:
[Quote]А аз за какво говорих до сега?! За чичото на лелята на съседа на майката на баба ти ли?![/Quote]
Разбираш от всичко:
[Quote]Как може да се излагате така и да казвате, че едноядрен процесор е по-добре от двуядрен[/Quote] - кой го каза това - една крачка напред :P
Убедителен си:
[Quote]Аз ви казвам, че телефонът е хубав[/Quote] - не го ли кажеш още няколко десетки пъти, keyone да не се наричаш
Не налагаш мнение:
[Quote]Това е факт, не налагам нищо[/Quote]
Говориш с другите без да ги обиждаш:
[Quote]Хайде спри да се излагаш и си намери някое момиче да ти вкара мозък в главата.[/Quote]
Не си досаден, не се повтаряш по 100-200 пъти като keyone например... Да изброявам ли още? :D
Arc май бие отвсякъде iphone
http://www.gaj-it.com/31195/sony-ericsson-xperia-arc-vs-iphone-4/
В момента, според мен, този телефон е в топ 5. Пред него са само двуядрените, които са:
1. SGS 2
2. lg 2X иLG 3D
3. Motorola Atrix. която щом в Германия ще дойде септември, не ми се мисли кога ще е в БГ, иначе даже бих я сложил на 1во място...
4. Arc
5. Iphone 4
Лятото като се появи iphone 5 и стане на 1во място, arc ще се смъкне на пето място, което е доста добре за сони ериксон. На цена трябва да е еднакъв с двете lg-та, около 400-450евро...
Основните плюсове за мен са сензора на сони за камерата и дизайна, както и дисплея на бравиа. Само рамта му е малко...
P.S. HTC не съм ги включил поради лични причини :)
http://www.gaj-it.com/31195/sony-ericsson-xperia-arc-vs-iphone-4/
В момента, според мен, този телефон е в топ 5. Пред него са само двуядрените, които са:
1. SGS 2
2. lg 2X иLG 3D
3. Motorola Atrix. която щом в Германия ще дойде септември, не ми се мисли кога ще е в БГ, иначе даже бих я сложил на 1во място...
4. Arc
5. Iphone 4
Лятото като се появи iphone 5 и стане на 1во място, arc ще се смъкне на пето място, което е доста добре за сони ериксон. На цена трябва да е еднакъв с двете lg-та, около 400-450евро...
Основните плюсове за мен са сензора на сони за камерата и дизайна, както и дисплея на бравиа. Само рамта му е малко...
P.S. HTC не съм ги включил поради лични причини :)
[Quote]P.S. HTC не съм ги включил поради лични причини[/Quote]
htc-феновете ще те "изядат" за такива приказки ;)
htc-феновете ще те "изядат" за такива приказки ;)
Пуснаха я в продажба :)
къде и за колко лева,евро или долара ;ддд
Германия, 400 евро, прави феномални снимки, много си го хвалят собствениците :)
В някаква класация беше определен за най-добър single core gsm, пред айфон 4 и dhd.
В някаква класация беше определен за най-добър single core gsm, пред айфон 4 и dhd.
Има го и в последният каталог на Германос ,ще се продава за 659лв с абонаментна програма Web and Talk Ultra.Oще не е посочено кога точно ще почнат да го продават,но явно няма да чакаме много дълго.
може ли да се показва на екрана- времето и температурата за даден град,както на самсунга и htc ?
Естествено, това си е app от андроид маркета за всички андроид телефони.