Elm
Re: Sony Ericsson Elm
От половин година имам този телефон и не съм доволна от него. Един път беше на сервиз и му смениха слушалката. Сега от време на време не ми зарежда Приложенията. Няма zoom на камерата, а и снимките не са с много хубаво качество. СЕ К800i, на който камерата му е по-малка, прави по-хубави снимки от Елм. Един месец след като си го купих, започнах да съжалявам, че си го взех.
Не на всички сонита е така, може и преди да снимаш да доближаваш ама се разваля качеството на снимката докато така на тези които не може да доближаваш със висока резолюция е по добра снимката( доближена и така снимано)
А някой да знае как се премахва изкачането на нови събития от дисплея, защото при получване на SMS и изкача на целия дисплей, на К800 го намерих от къде се маха на W610, на G900 ама на този немога нещо, моля някой ако знае да пише. :S
При новите модели като Елм, Хейзъл, Айно и т.н. няма възможност за премахване на изскачащите прозорци за голямо съжаление!
:S
Така мн кофти ама..
Така мн кофти ама..
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Моля за помощ-на дисплея ми се появи прозорец , на който горе в син фон пише ,,днес''.Рестартирах,вадих батерия,но не се маха.........
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Звука през слушалките силен ли е,понеже имах W715 и от него се чуваше доста слабо а пък аз предимно през слушалки слушам музика :(
Притежавам тел-а от около 5 месеца. Закупен е от квартален магазин, в който беше топ модела :D. Т.е. няма да има разкодирване и Г или М софтуер. Според мен звукът през слушалките е добър/ зависи от качеството на мп3/. Ползвам слушалките, докато съм с прахосмукачкато в ръка ..(whistle) и е добре. При мен няма скърцане на капак или други подобни. Все още не съм ъПдеЙтнал софтуера и не съм инсталвал други приложения.
Моля, [B]притежателите на модела[/B], да кажат как се държи бателията при тях. Защото при мен е така : Батерията е на 18%. Включвам за заряд от 19 часа до 23 часа. Изключвам. Лягам да спя. Ставам на сутринта и батерията показва 85 % (angry). При положение, че 3Жи-то е изключено и няма активни проложения /крачкометъра е включен, но телефона е в покой/.
Приятел има К750и на 6 години/ с оригиналната батерия/ и като го заредих, в стенбай режим, за 24 часа пада с около 10 %..... А при мен нов тел за има няма 9-10 часа с 15%. :|
Моля, [B]притежателите на модела[/B], да кажат как се държи бателията при тях. Защото при мен е така : Батерията е на 18%. Включвам за заряд от 19 часа до 23 часа. Изключвам. Лягам да спя. Ставам на сутринта и батерията показва 85 % (angry). При положение, че 3Жи-то е изключено и няма активни проложения /крачкометъра е включен, но телефона е в покой/.
Приятел има К750и на 6 години/ с оригиналната батерия/ и като го заредих, в стенбай режим, за 24 часа пада с около 10 %..... А при мен нов тел за има няма 9-10 часа с 15%. :|
работи иделно с google maps, no swalq kartite, no ne e skypo.
Помощ!!!Елма не влиза в някой сайтове-натрупал е грешки ли ,що ли?С една дума може ли да се "почиства"?