XPERIA X8
Re: Sony Ericsson XPERIA X8
Официалният скайп за 2.1 има и разговори, освен чат. Единствените минуси на телефона са капачетата и камерата. За капачетата Ви препоръчвам да си сложите силиконов калъф, както направих и аз. Няма да останете разочаровани. За камерата, изтеглете някакво приложение за камерата, защото даже няма автофокус. Иначе прави хубави снимки и видео с голям fps(30), но на дневна светлина.
Зравейте.Някой да ми каже дали има смисъл да си купя X8 или е по-добре X10 mini pro?Или е най-добре никой?
Аз го имам и от Глобул съм го взел в комплекта има 3 задни капачета с различен цвят.чисто черен , черно и сиво и винено.Супер бърз е на wi-fi и на допир с екрана
Има ли го вече и в черен вариант ?
Някой има ли на идея как да подкарам фермата от facebook на този телефон
Много е евтин за такива работи.
Здравейте, прочетох всички коментари по темата тъй като обмислям до няколко дни да си закупя съответния телефон. Искам да попитам собствениците на X8 които го имат от 3-4-5 месеца за мнение, тъй като доста от хората са писали за впечетленията си до максимум месец след закупуването. Как се държи батерията ( тъй като имам N95 с чисто нова батерия и преинст. софтуер и държи максимум 1 ден и то ако не ползваш нета:) ) и изобщо цялостни впечетления след няколко месечна експлоатация. Ще съм благораден на всеки отговорил по темата.
Телефона е чук за тая цена - единствената подобна оферта, за която се сещам е оптимус гт540, но аз лично не бих избрал ЛГ-то. Батерията може да ти държи и 4 дена, и 4 часа, всичко зависи колко ще ръчкаш. Но ако го вземеш гарантирам ти, че ще го зареждаш всеки ден през първите 1-2 седмици :D Апарата е доста компактен и лек, сравнен със големия брат Х10 да кажем или други 'големи' андроиди. Това за мен беше доста важно като го купувах, 'щото не обичам тухли по джобовете, особено ако трябва да нося повече от един телефон...Но си има всичко, което ми трябва и което би ми потрябвало .. В Маркета пък има безброй приложения, които могат да заменят всичко в телефона, което не те кефи - браузър, мейл клиент, плеър, МНОГО игри и т.н. Готиното е, че ако имаш добра wi-fi връзка можеш да провеждаш разговори през гугъл толк или скайп, което си е чиста аванта (whistle) Камерата е нещо, с което СЕ са направили компромис, но няма как, за 300 лв смартфон не може всичко да е идеално. Снимки прави прилични, но на хубава светлина и със супер спокойна ръка..а тези условия рядко се изпълняват, особено за инцидентните снимки, за които хората ползват камерата на телефона си..за това пък прави добри клипове, резолюция 640х480, тук съм доволен. Единствено понякога ми се иска да имаше мулти тъч и поддръжка на флаш, но не е нещо, което ще ти липсва осезаемо според мен. Това се сещам за момента, ако има друго питай :)
Телефона го имам от ноември.
Телефона го имам от ноември.
да има го с черно капаче
подкрепям те ....