Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
Не е лош на видео ревюто, определено най-добрият single core. Дори само заради дизайна си струва, жалко че mico sd картата е само клас втори и се налага да се купи нова, която е поне клас 4 или 6 и по-силна батерия. Така телефона излиза 50 евро отгоре..Повечето му купувачи са възхитени, затова и цената му спря да пада. А на снимките много се надявах, но ми се виждат някакси изкуствени, с прекалено наситени цветове. Едно време имах k800i, който макар и по-малки май ги правеше по-реални...
Някой има ли идея, дали ще излиза на Мтел или Виваком и кога?
доколкото знам ще го предлагат всички оператори, но глобул ще има към седмица преднина
Arc вместо да поевтинява, взе че поскъпва само...За една седмица продажба се качи с 40 евро вечеи се чака по 2-3 седмици... Изглежда SE удариха джакпота с него :)
@ chiko
Благодаря за отговора! Дано не се изложат, като с Нокиа Н8, до която така и не можах да се "добера", когато ми се даваха пари за нея! (angry)
Благодаря за отговора! Дано не се изложат, като с Нокиа Н8, до която така и не можах да се "добера", когато ми се даваха пари за нея! (angry)
Наво определено няма да съжаляваш ако си вземеш този телефон той е с операционна система Android ! На мен ми предлагаха също Nokia N8 и доста се разколебах но накрая ме светнаха че симбиан вече е стара операционна система и е много мудна и бавна,нямат и процесори с работна честота 1 Гхц ! Аз си взех Samsung Galaxy S и съм супер доволен ако си бях взел нокия щях да съжалявам много ! Давам ти една статистика телефона декември месец беше 1200 лв. а сега е 700 смятай за какво става на въпрос.Човек насочвай се към Android това е бъдещето ! А относно мнението ми за Sony Ericsson Xperia Arc уникален телефон с хубав дисплей,камера само малко процесора където не е двуядрен но още няма да ти е нужен ! Аз ако не си бях взел Galaxy S може би щях да си взема този телефон но не ми се чакаше 5 месеца :) Също така телефона ти ще получи ъпгрейд поне до Android 2.6 ! Дано съм ти помогнал.
За какво ползваш Samsung Galaxy S за което N8 няма да ти свърши работа? Та си толкова доволен?
Лошо, заради обстановката в Япония има забавяне на доставките. В Германия вече попривършват телефоните, цените са качиха доста и обстановката щяла да се нормализира между края на май и началото на юли... Любопитно ми е как ще е положението в БГ...
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
Галето,всеки един телефон с андроид е по-добър от н8.. н8 няма флаш плейър,няма мултитъч,няма уникално бързата реакция при натискане на дисплея,няма ъпдейти на ОС,няма модерния дизайн на ОС,няма хилядите готини уиджетси,няма хилядите безплатни приложения на андройд(има ови сторе,но той е много по-беден на приложения от андройд маркета).. има още доста неща които н8 няма,малко доизпипани детайли по ОС които ще ми е трудно да ги изброя!
[Quote]всеки един телефон с андроид е по-добър от н8.. н8 няма флаш плейър,няма мултитъч,няма уникално бързата реакция при натискане на дисплея,няма ъпдейти на ОС,няма модерния дизайн на ОС,няма хилядите готини уиджетси,няма хилядите безплатни приложения на андройд[/Quote]
Не всеки, ами само флагшипите на самсунг,ейпъл,хтц, моторола и сони ериксон :)
По принцип за да даваш мнение, трябва да имаш и двата телефона, иначе не е достоверно, субективно е и реално не е никакво сравнение.
Сега нали пуснаха Ана, има ъпдейти Иначе чак пък хиляди безплатни готини приложения..ако поне 50-60 са нормални е добре, останалите са боклук и само взимат място, колкото за количеството. Н8 има предимства пред галаксито в камерата и в хдми изхода. ОС-те са много различни и трудно се сравняват, а и не трябва. Всеки си има различни потребности. За повечето от нас андроид е по-добър, но на много хора не им допада и избират нещо друго...
Не всеки, ами само флагшипите на самсунг,ейпъл,хтц, моторола и сони ериксон :)
По принцип за да даваш мнение, трябва да имаш и двата телефона, иначе не е достоверно, субективно е и реално не е никакво сравнение.
Сега нали пуснаха Ана, има ъпдейти Иначе чак пък хиляди безплатни готини приложения..ако поне 50-60 са нормални е добре, останалите са боклук и само взимат място, колкото за количеството. Н8 има предимства пред галаксито в камерата и в хдми изхода. ОС-те са много различни и трудно се сравняват, а и не трябва. Всеки си има различни потребности. За повечето от нас андроид е по-добър, но на много хора не им допада и избират нещо друго...