Xperia arc

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Re: Sony Ericsson Xperia arc

Мнение от tnt_kz » 15 апр 2011, 08:31

N8, че и C7 имат мултитъч, че и флаш поддържат. Отварят всякакви видео файлове divx, xvid, flv..i t.n.Новия ъпдейт оправя и браузъра - чети преди да ръсиш глупости
Основен недостатък - калпава батерия, че и новите модели са със същата - което е гадно(no)

Wizzy Chizzy
Регистриран: 18 апр 2011, 21:17

Мнение от Wizzy Chizzy » 18 апр 2011, 21:25

А някой да знае как стои въпросът с видео плеъра ? Чете ли DivX ? Има ли възможност за качване на филми с формат *.mkv ? И колко издържа батерията ... защото се съмнявам да издържа колкото пише :D + телефона залужава ли си 400-те евро или за тази цена е по добре да взема нещо друго ?

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 18 апр 2011, 21:36

Телефона категорично е най-добрият едноядрен, страшно бърз е. Батерията държи около ден, в началото по-малко, после малко повече. Собствениците му са доволни, жалко само че е пластмасов. Камерата не ми се струва толкова хубава, колкото я хвалят. Преди имах к810i и очаквах повече от сони...Но пак е най-добрият камерофон в момента. Андроид чете всичко, а каквото не чете, сваля се приложение от маркета, което го прави. Общо взето ми харесва телефона, преди седмица си играх доста стабилно с него и бих си го взел без да се замислям въпреки много малкото вътрешна памет, но няма предна камера. За 4 години нито веднъж не съм я използвал в досегашните ми телефони, но вътрешният ми глас ми подсказва, че вече ще я ползвам :)

ivo_85
Регистриран: 31 юли 2009, 00:17

Мнение от ivo_85 » 19 апр 2011, 18:42

Предлага ли се вече при някой от нашите оператори ?

frenchdopeboy
Регистриран: 18 май 2009, 20:23

Мнение от frenchdopeboy » 20 апр 2011, 20:45

Страхотен телефон !

vlad93
Регистриран: 30 яну 2011, 00:23

Мнение от vlad93 » 22 апр 2011, 23:19

Пак говорим наизуст ...Xperia 12 разполага с 8,1, а н8 с 12 мп има ли база за сравнение лед светкавицата на арк и ксеноновата на н8.Това си е чиста подигравка не може топ моделът на Sony Ericsson да е с едноядрен процесор като др фирми като самсунг,моторола и хтц имат вече с двуядрен процесори.Рам паметта е 512 та htc desire има 576 ,който излезе преди 1 година ...Бях Фен на Сони Ериксон,но отдавна не могат да се наредят около първите места .. :X

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Мнение от globul-alabala » 22 апр 2011, 23:49

Бях Фен на Сони Ериксон,но отдавна не могат да се наредят около първите места

винаги за мен са били на първо място, но в последните 1-2г. и аз съм леко разочарован от тях....затова взех и IPhone и не съжалявам ни най-малко(yes)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 23 апр 2011, 13:16

Поправям се, най-добрият камерофон с Андроид, мислех, че е ясно :)
А в момента двуядрените на европейския пазар са само lg 2k. Дргите още не са излезнали за обикновените потребители. Септември play 2 ще е с двуядрен процесор също. Все пак с този модел арката влиза в топ 5 при телефоните, дори и след месец, когато в европа се появят и двуядреното галакси и сензацията и до есента няма начин да бъде изместена от там, което не е зле като цяло :)

ИНТЕЛ АМД
Регистриран: 24 апр 2011, 09:14

Мнение от ИНТЕЛ АМД » 24 апр 2011, 09:32

много красив телефон,много ми допада

3x4d
Регистриран: 03 мар 2010, 15:42

Мнение от 3x4d » 27 апр 2011, 00:27

Някой хора не са наред... Я снимай с ксенонова светкавица филмче/клип. ;) За това преди време SE поснаха някой телефони с двете едновременно - ксенон и лед ( пичове ). Но последните тенденции сочат => мощни ледове и край на ксенона... (yes)
Винаги съм бил фен на ледовете.
По въпроса за Нокия - не искам да обиждам техните юзъри, ама те са си пълни юзъри. Нямат идея за какво им е телефона, освен да говорят по него и за него ( това май е по-често срещано ).
С какво Нокия блести, освен с хубавите си материали от който е направен и то само флагманските им модели ( е почти всички флагмански модели и на останалите производители са така ). Та те нямат никакъв развой от поне 10 години. Една блутут слушалка не могат да направят като хората. Поне да се бяха постарали да копират Плантроник, пак щяха да са по напрет от там където са в момента, да не говорим за Джабра или някой друг лидер.
Виж Сони поне се опитва да прави развой.
Я някой отворен да обясни кой е другият телефон, панека той и да не е Нокия, който да има ВТОРИ МИКРОФОН с активно елиминиране на околният шум. Да ви светна: Джабра са пуснали такава слушалка преди повече от три ( да точно така преди повече от ТРИ) години ( това последното слушалката де, го чувам на живо всеки ден по поне по два пъти, от близо две години и повярвайте - невероятно е ).
Та да се върна на Нокия или я момент темата май беше SE !?! ..... (whistle)
Колко други телефона имат лед подсветка на екрана ...?

Отговори